Först tråkiga och läskiga besked, sen en dotter som skrämmer ihjäl mig!

Då var det dags igen. Jag hör lillan hur hon gnyr och gnäller. Jag fortsätter med disken då jag vet att hon är väldigt trött. Sen så hör jag bara hur hon gurglar och låter konstigt. Jag springer in till henne och ser hur hon slutar andas. Jag skriker på min man som kommer springandes till mig. Jag har i detta läge hunnit få upp henne och skakar på henne så hon kräks slem och åter kan andas igen. Fyyy fan vad rädd jag blev..

Hon var lite omtumlad märkte jag. Jag stod med henne i köket och min man påpekade att hon hade kräks på sin fot, vilket jag inte ens hade sett. Jag tittade bara på hennes ansikte och såg till att hon var ok.

Ja ja, det låter säkert värre än vad det var (hoppas jag) Nu sitter jag och tittar på henne när hon sover. Jag lägger då och då min hand på hennes bröst för att känna andningen. 

Jag håller även en tumme eller två att allt ska gå vägen för oss. Som sagt vi har tunga veckor framför oss. Nu vill det då fasen till att han där uppe är med oss. För det behöver vi verkligen.

En vacker dag när solen skiner, så kanske vi äntligen kan få lugn och ro. Hoppet är det sista som i alla fall överger mig om jag får önska. <3

Jag sitter och skriver på ett lååångt blogginlägg som kommer snart. Jag kan kalla det från A-Ö 😜

Ta hand om er. kramar från Clådan. <3

  • 820 visningar

Gillar

Kommentarer

Sofia Eriksson,
Oj va händer nu varför får ni tunga veckor? Må era små få må bra nu <3
nouw.com/ryssbergsfia
Cladan
Cladan,
Tack rara. vi behöver ett hus! <3
nouw.com/cladan

Liknande inlägg