FÖRNYA EN DEL ELLER HELA KÖKET TILL HALVA PRISET!!! JA, DU LÄSER RÄTT! HALVA PRISET!

Innehåller reklam.


Kolla in detta så lovar jag dig att det går snabbare än att leta köksfirmor/snickerier/lackeringsfirmor. Tro mig det är så värt att läsa detta och se allt vad man kan få hjälp med hemma, till en otroligt liten peng.

Missa för guds skull inte före/efterbilderna i slutet. Men även inspiration till andra typer av kök.


Bara en sån sak som att det är nästan samma pris för stenskivor som för laminat. Ja, bara det gör att man genast vill förnya köket.

Vi köpte vårt hus i november 2018. Huset föll vi för direkt då det verkligen var i vår smak. Både storleksmässigt men också för vi såg potential att få göra exakt som vi ville ha det.

Jag tog kontakt med en köksfirma som vi hade fått ett reklamblad från, några månader tidigare. En säljare kom hem till oss två dagar senare. Han började med att fråga vilken budget vi hade. Den frågan skulle jag aldrig ha besvarat. Där började han att skjuta från höften med priser. Vi skulle då endast byta luckor och sätta dit några lådor. Vi skulle ha laminatskivor och detsamma på väggen. Dryga 150 000:- ville han ha för det. Och då hade vi också fått 30% rabatt enligt säljaren. Plus att rotavdraget skulle vara gjort med den summan. Säljaren var här i dryga 7 timmar och mätte och mätte och lade orden i mun på mig om vad jag ville ha och inte. Det visade sig sedan att han erbjudit mig deras absolut billigaste lucka, men till mig gav han ett pris på över 3000:- st. plus att man efter tre dagar inte kunde häva sitt köp från denna firma. Vill inte smutskasta firman men skulle vilja varna folk att köpa från detta företag. Har nästan endast sett dålig kritik om detta företag vars namn börjar på H och regerar uppåt i landet.

Jag gjorde så klart ett blogginlägg om det och frågade alla om detta var en rimlig summa. Fick då genom mitt inlägg tips om en köksfirma som heter Rotpunkt-Eskilstuna. Killen som svarade på firman presenterade sig som Kari och han blev upp över öronen arg när jag berättade om säljaren som varit hemma hos oss och priset han gav. Kari sa direkt att jag för dessa pengar kunde få ett helt nytt lyxkök där man blåser ut exakt allt och bygger köket från rot. Han sa också att han kunde garantera mig halva priset hos dom.

Sagt och gjort och efter mycket om och men så lyckades jag häva det första kontraktet med firman som var så dyr.

Kari från Rotpunkt-Eskilstuna kom hem till oss bara någon dag senare. Han kikade på hur köket såg ut och kom med en del förslag. Vi ville öppna upp en vägg och där ha en bardisk. Det var bara det att spis och ugn stod så klumpigt så det skulle bli trångt, tyckte Kari. Han tittade runt och min man och jag kunde tillsammans med honom komma fram till hur vi ville ha det. Kari kom till och med en gång till hit till Nyköping för att se om vi ville ändra något. Vilket vi givetvis ville. För då hade vi fått tid att tänka lite till. Inga problem svarar Kari och åker åter till Eskilstuna.

Vi kommer överens om ett pris som skulle vara 75 000:- och Kari satte sig vid skrivbordet och började skissa på vårt nya kök.

När jag öppnade mailet med bilderna han skapat på hur köket skulle se ut. Så bara gapade jag. Alltså WOW! Han hade direkt sett att kranen satt snett och skulle såklart justeras så att den satt mitt för fönstret. (bilder kommer) Inte nog med det. Han såg också att han kunde möblera om hela köket i stort sett, så att det skulle bli både större och mer praktiskt..

Dagen D kommer och han och en snickare till kommer hem till oss för att börja riva. De gjorde som sagt om hela köket, de flyttade både el och vatten.

Denna noggrannhet och perfektion var så intressant att följa då jag såg mycket av deras arbete. Och vad mycket jag fick lära mig om just kök och hur man tänker när man kaklar och mycket mer.

Att klockan blev efter 16.00 var inget dom brydde sig om. Dom frågade oss om vi ville att dom skulle fortsätta nästa dag eller om det var ok så kunde dom fortsätta nu. Givetvis så ville vi att dom skulle fortsätta.

Ett nytt kök växte snabbt fram och vi hade aldrig kunnat föreställa oss denna lyxiga och perfekta förvandling.

Se bilder nedan.

Vi har ändrat oss under skapandets gång och köksfirman har gjort helt enligt våra önskemål. Vi la till skåp med vitrin men även lådsektioner. När vi fick fakturan så var den mindre än vi räknat med. Dom har inte tagit en endaste krona extra för allt merarbete som dom faktiskt gjort, plus alla timmar dom snickrat i vårt kök.

Då Rotpunkt-Eskilstuna har allt under samma tak, så som.

Butik
Snickeri
Lackering
Målning
Montage.
Vvs
El
Ritning
Golvläggning
Kakel


Så kan du få allt från ett och samma ställe. Oftast så är det olika firmor som gör olika saker som el, vatten kakel osv, vilket medför för det första en större kostnad men också längre tid.

Dom gör mycket mer än bara just kök.

De lackerar om dina köksluckor, garderobsdörrar, innerdörrar och möbler.

Och resultatet blir som nytt, men till en mycket billigare kostnad av vad det skulle ha kostat att köpa nytt.

Dessutom så har du gjort miljön en tjänst genom att ha renoverat dina gamla luckor eller möbler.

Och är det så att du bara vill göra delar av ditt kök, så går även det bra, men även bad. Eller kanske något helt annat som du vill ändra eller förnya i ditt hem.

Dom bygger nytt, förnyar eller både och. Allt efter kundens behov och önskan. Det kan jag också intyga.

Jag menar det verkligen. Tveka inte att ta kontakt med Rotpunkt-Eskilstuna, för er plånbok kommer vara er så tacksam.

Efter att jag pratat med säljaren Kari första gången, så började jag att googla runt på företaget. Både i Tyskland, Danmark och Sverige. Gör det ni också men glöm inte trycka på översätt när ni är på den Tyska sidan. Där står det nästan exakt det som jag skrivit här. Billig men lyxig kvalitet.


Rotpunkt har sina rötter i Tyskland. Det är ett Familjeföretag som vuxit enormt och som finns nu både i Danmark och på hela 3 ställen i Sverige.

Här har jag kopierat en text från deras egna sida.

"Vi bygger och monterar framförallt kök i alla fabrikat.

Men vi utför också givetvis även alla förekommande bygg- samt snickeriarbeten och tilläggsarbeten som tillhör en ombyggnad av ett kök, såsom rivning, golvläggning, elarbeten, ventilationsarbeten, måleriarbeten m.m.

Vi utför totalentreprenader om kunden så önskar.


Bänkskivor- vi säljer/monterar/ tillverkar i laminat- kompaktlaminat- trä- komposit. quarts-komposit och natursten.


Vi tillverkar kök i vår egen fabrik i Skogstorp i både massivt trä och mdf samt spånskiva som är melaminbelagd.

Allt vi själva tillverkar görs på de mått kund önskar eller efter de mått som ritas upp i vårat 3D-program.

Vi hjälper till med att designa ditt kök från ritning till färdigställt kök


Vi är även återförsäljare av tyska kvalitetskök från Rotpunkt."

SOM SAGT. HALVA PRISET PÅ KÖK.

TVEKA INTE ATT RINGA ROTPUNKT-ESKILSTUNA

Rosenforsvägen 1

633 69 Skogstorp

Tel: 016-542 10 10
0733 99 3223

Mejl: [email protected]

Nedan ser ni före/efterbilder på vårt kök. Från furu till elegant vitt.

Sen kommer lite fler bilder på andra kök som de gjort.

Nedanför kommer lite bilder på andra kök som Rotpunkt gjort.

ROTPUNKT-ESKILSTUNA

Rosenforsvägen 1

633 69 Skogstorp

Tel: 016-542 10 10
0733 99 32 23

Mejl: [email protected]

  • 2 304 visningar

Gillar

Kommentarer