En "full" son och ett jäkla ryggskott dagen innan inspelning. Suck!

Sån tur att jag har min lilla solstråle som lättar upp stämningen när allt bara är orättvist.

Klart som sjutton man ska råka ut för ytterligare ett ryggskott dagen innan inspelningen. Men tro mig, det stoppar INTE mig. Kl 06.30 far jag mot färjan. :-)

Just i detta nu så sitter jag med en "full" Jordan. Stackars lilla kraken har varit och lagat hål hos tandläkaren. Då fick han medicin som gjorde honom nästan sovandes. Han är snurrig, vinglar, tjattrar för fullt ( samma saker säger han om och om igen ) pratar långsamt och sluddrigt och tycker att jag är SKITELAK som inte låter honom gå ut. Gaah. Han ska inte ens gå, han borde sitta alt ligga och vila. Men näää det är ju sviintråkigt. Det är superkul när det snurrar i huvudet, så upp och gå runt runt runt. Och nu sitter han och asgarvar åt en leksakspolisbil. Jösses, när ska medicinen gå ur kroppen?


Och denna glada lilla skruttunge är i skrivande stund med sin syster och pappa till BVC. Jag kunde tyvärr inte följa med iom Jordan..

Fasen nästan så jag funderar på att ge honom kaffe. :-) Ja det gör man ju till andra som är lite runda under fötterna. :-) Skämt å sido...

Hanka sig ut till köket och försöka göra något att äta då...

Jordan vill inget hellre än att jag ska vika flygplan till honom, men jag är totalt kass på det så nä tyvärr..

Ha en jättebra onsdag fina ni...

Ciao...........

  • 409 visningar

Gillar

Liknande inlägg