Du trodde nog aldrig att högsta vinsten lurade bakom hörnet!

Det blev högsta vinsten. I bland ska man ha tur. Men det händer tyvärr allt för sällan vill jag påstå.

Ja, att få just högsta vinsten är väl något vi alla drömmer om! Sen behöver det inte bara handla om pengar. Jag menar! Högsta vinsten kan faktiskt också vara i kärlek, vänskap, nån slags tävling, eller rent av "bara" en sån sak som att man faktiskt får vara helt frisk. Det måste väl nästan slå allt. Eller vad säger ni?

Jag och min familj har haft äran att få träffa en människa som bara är helt (nu svär jag) jävla otroligt underbar på ALLA sätt en människa verkligen kan vara. En människa som liksom bara tycker att det är en självklarhet att bara finnas där när som det behövs. En människa som aldrig skulle backa för att det för denne kanske skulle handla om svett och tid.

Nä utan här har ni en person som har ett fantastiskt tänk, som jag önskar att sååå många andra kunde ha. Det här att. "Självklart ställer jag upp, när jag kan. Alla behöver vi hjälp nångång och en annan gång är det jag, och då kommer det säkert hjälp någonstans ifrån"

Där finns det inte ens en gnutta av en egoistisk nonchalans, utan bara en hand att räkna med, för vi är ju alla människor. Människor som lever på samma jord, skapta för att ta vara på våra liv och så även den plats där vi bor och hjälpas åt så att livet går framåt på bästa sätt tillsammans.

Jag vet att jag alltid är så djup och önskar så mycket i mina inlägg, men fan vet om ni alla inte håller med, så säg. 😱

Det är i alla fall sååå härligt att se att det finns människor som verkligen är sanna hjältar/änglar/vänner eller just medmänniskor.

I många fall så ser man avundsjuka. Ja, en elak avundsjuka. Men det hela handlar ju bara om att just du också vill stå där och ta emot hyllningar, trooots att du kanske inte är den skarpaste kniven i lådan på just det som denna människan kan, men det spelar verkligen ingen roll. Du har åstadkommit något annat, som kanske hjälpt någon annan i ett annat sammanhang, men fram för allt så ska du se att just din grej kommer att uppmärksammas den också.

Men om du bara sitter där och svär och ryter så framhävs inte just det fina i vad just du kanske både kan och vill göra.

Var glad för andra så ska du se att det går bra även för dig. Man kanske inte alls är ute efter att slå någon på fingrarna eller ja just skryta, man kanske bara rent av är såå glad för något man åstadkommit/råkat ut för så man vill dela sin glädje.

Jag tex, har spelat golf sen jag var hjälp, pyyyytteliten. Jag spelade nästan var dag i Eskilstuna. Jag tränade hemma, jag for till klubben och jag chippade och puttade nog sönder den där puttinggreenen. I dag har jag en man som har 2 i HCP och jag vägrar spela. Jag bara vägrar spela. Jag har inte spelat på sisådär 312 år, så nää. Där handlar det om att jag är rädd för att vara dålig. Jättelarvigt jag vet. Min man säger att han aldrig skulle klaga på mitt spelande (yeah right) :-P Ha ha nä men sånt kan vi skoja om. Men spela nää inte i detta avlånga land i alla fall. Jag har ju liksom en trasig rygg 😜Och jag som brukar säga. Var inte rädd, kör hårt, vi lever bara en gång. (Får väl åka och tjuvträna i E-tuna först isf)

Och ni som utnyttjar folk som är snälla. Lägg genast av med det. Gör något ni också så ska ni se att ni känner er lite gladare. Det värker i hela mig när jag både hör och ser människor slita och släpa för andra men inte få ett korvöre tillbaka.

Som om inte jag tycker det är pest och pina att sitta här och inte kunna göra ett skit som jag är van att göra. Jag spyr snart på att vänta på en operation som känns åratal bort. Jag vill bli hel, jag vill röra mig som jag kunde. Jag vill bära däcken till bilen, jag vill köra mitt race i 180, för det är vad jag kan och då mår jag bra.

Nu är det lite svårt för mig att skälla ut min rygg för hur illa den behandlar mig, men det vore sååå skönt om det fungerade vill jag lova. 😱

Men jag gör saker ändå, jag gör sånt som jag är bra på i just MIN situation. Jag finns här för precis exakt vem som helst som behöver. Jag säger, du behöver inte ens fråga. Klart jag hjälper till med vad det nu än kan vara om jag bara kan.

Ja gott folk. Ni har på antingen ena eller andra sidan om er just eran högsta vinst. Ni har bara inte riktigt förstått det än. Tänk efter vad ni har omkring er.

Jag vet också att det finns dom som absolut inte har en endaste människa i sin närhet. Det kan bero på flytt, dödsfall eller vad som helst, men alla har inte just den där högsta vinsten och då vore det ju guld om just DU fanns där och förgyllde en människas vardag på ett eller annat sätt.

Nu ska jag ta en sista blick av vårat fina hem som vi fixat i ordning i dag (Självklart kommer bild, älskar lampan) och sen ska jag hoppa ner i sängen och invänta att det kommer små tassandes små fötter in till oss som vill krypa ner på morgonkvisten och se på lite film. (inte före kl 8 har jag bett om :-) ;-) haha)

Slänger också in en bild på våran sista ögonsten som vi fick veta för ett år sedan låg i min mage halvgången...  ( Läs om läskiga magnetröntgen så får ni en spännande historia) 

Älskade Jaylie, vad jag är glad att du kom till vår Familj.


God natt på er och ha en fin helg nu.


Kramar från Claudia Holmsell..


  • 7 visningar

Gillar

Kommentarer