Det slog mig idag att Leukemi är en blodsjukdom. imorgon ska hon ta nytt blodprov!

I morgon skall våran minsta sessa till sjukhuset för att ta ett nytt blodprov.

Det är nu en månad sedan som hon tog ett blodprov som inte var så bra. Det var avvikande på ngt sätt som jag inte riktigt kan förklara. ( Inte så hemma på läkarspråk)

Läkaren sa att det kan vara typiskt för barn med DS att ha detta, men det kan vara en blodsjukdom som är orsaken till det! Och idag kom jag på att faktiskt Leukemi är en blodsjukdom. Inte alls kul med denna väntan. 

Så imorgon skall det tas ett nytt prov för att se om det ändrats, vilket vi hoppas på för annars är det inte alls bra.

Tankarna som far i en är hur många som helst. Jag är ju också så galen att jag ska googla sönder allt. Det är ju inte så att det gör det lättare i ens funderingar. Men kan inte låta bli...

Var samma sak när jag väntade barn och läkaren sa att hon såg "nåt" på ultraljudet men visste inte om det var ett foster eller om det var en ofostrig graviditet. Vad jag då gjorde var att jag åkte hem och googlade och googlade och till slut så började jag nästan tro på ufon efter allt jag läst. (jag var gravid och allt var ok) 

I vissa fall kan det vara bra att googla, men det är bara om man har ett faktum som man vill lära sig om. Tex vad just leukemi är.

Nu ska vi hoppa i säng och hålla tummarna för morgondagen. Plus att jag får sitta hemma en dag till med lilla Jeline som fortfarande är lite svag. 

God natt alla.

Ciao........

Gillar

Kommentarer

Maggi
,
Lilla goa söta du. Ska det alltid vara något trassel för er. Men nu ska i allafall JAG skicka massor med kärlek å💖💖💖💖💖till dig å sessan att det ska gå bra. STOOOOR kram
Cladan
Cladan,
Älskade söta rara Maggie. Tack du är underbar....... <3 <3 <3
nouw.com/cladan

Liknande inlägg