Det här med äkta livslång kärlek!

Ja som rubriken lyder, så har jag funderat en hel del över det här med just äkta kärlek.

Jag frågade min man i dag att, varför bråkar vi aldrig? Visst det är jätteskönt. Men ändå. Vi hör till både höger och vänster hur folk hela tiden måste komma på hur dom skall kunna lösa dispyten dom hade i går.

Tobbe tycker jag är knäpp som funderar på detta. Han tycker att det är väl självklart att vi inte ska bråka. Visst absolut, men va fan... är det något fel på oss då? Nä svarar han, det betyder bara att vi KAN kommunicera med varandra. Och ja jag håller verkligen med honom. Att kunna kommunicera är verkligen A&O..

Jag kom på för ett par, ganska många år sedan att det här med stolthet, det förstör en hel del i en relation. Oavsett om det är till en vän eller en partner.

Ja men ett exempel. Du blir sur för något som en person kläcker ur sig... Du tänker då att, nä jag tänker inte prata med fanskapet på väldigt länge! Du tänker också att "den" får ta steget att säga förlåt och så i detta fallet börja prata... Detta kan då bli en utdragen process från bådas håll, då båda är stolta och ska se att den ANDRE ska göra ngt först..

Min fråga till er är då. Har ni verkligen tid, ork eller lust att vänta in detta bara för att du skall känna dig liiite bättre iom stoltheten?????

Nääää, come on. Vårat liv är ganska kort ändå. Testa ist att bara släppa det där som kallas stolthet och gå inte bara halva vägen utan löp hela linan ut. Börja prata du. Säg att du tyckte att detta som du sa faktiskt sårade mig pga det och det och varför osv. Säg sen att vi ska väl inte behöva vara ovänner bara för att du tycker si o så, meeen du kanske kan använda lite bättre, snällare ord!

Ist för att du kanske börjar gapa. Din jävla idiot, du är dum i huvudet, jag kommer aldrig mer prata med dig. ( vilket människan förmodligen vet är bullshit)

Visa då att du blir ledsen men utan att vara elak tillbaka. Försök komma fram till att ni kanske faktiskt tycker olika. Och det är OK!! Ni kan ju faktiskt vara överens om att ni INTE är överens om allt. För hur skulle det vara om vi alla verkligen VAR överens om ALLT???? Säkert skitbra, men ni hajar väl själva att det inte skulle funka teoretiskt! Så gå då halva vägen var. :-)

En chef en gång skrek till mig. Varför har du sagt och gjort si o så??
VA? Det har jag verkligen inte gjort!
Sen fick jag höra att hon skrek samma sak till alla andra för att få höra vem det egentligen var som HADE sagt o gjort detta.. Visst ok påståelsemetoden, den vill jag påstå fungerar. Men kanske inte på vuxna då!!! Det är mer som jag gör på mina barn....

Så älskar du din kille/tjej/sambo/fru/man skit i stoltheten så ska du se hur mycket mer roligt ni kommer kunna ha, de timmar som ni annars skulle ha "bränt" på tyst stolthet! PS glöm inte att skratta i hop.. Min man o jag skrattade ihjäl oss i dag när vi "jag" tog alla selfies på oss.... <3

Vill ni veta en hemlis?????

läs mitt nästa inlägg så får ni se!! :-)
Kram alla godingar..  • 577 visningar

Gillar

Kommentarer