DET ALLA FÖRÄLDRAR DRÖMT OM HAR ÄNTLIGEN BLIVIT SANT!

Ska du bli mor/farförälder eller ska kanske din bästa vän få bebis. Då måste du kika in här.

Eftersom jag har fått 8 barn varav de flesta av dom prematurt så vet jag hur svårt det är att få tag på kläder. Fram för allt prematurkläder. (Till för tidigt födda) Och lyckas man hitta så är dom fruktansvärt dyra.

Med tanke på hur många barn som faktiskt föds för tidigt så är det en gåta för mig att det inte finns kläder att få tag i. En av mina pojkar vägde endast 1 1/2 kilo och fyra av flickorna vägde 2 kilo. Vi köpte till och med kläder som var till dockor. Supersvårt med storlekar var det också.

När vi nu i maj fick vår nummer 8, även hon för tidigt. Så var frågan densamma. Kläder?

Fick då upp ögonen för denna alldeles otroligt underbara sömmerska som inte bara syr de mest fantastiskt vackra kläder man bara kunde drömma om. Nej hon syr även EXAKT vilken storlek du så behöver.

Får du en bebis som behöver stl 36, 42, 45, 48, 54 ja vilken stl som helst. Så skriver du bara den stl till henne. Bestämmer vad du önskar för klädesplagg och även vilket tyg. Att få kläderna till din bebis uppsydda till ett exakt mått och med ett egenvalt tyg tar inte längre tid än vad det gör att beställa kläder över nätet. Mycket mer prisvärt är det också.

Beställ ett välkommen till världen-paket till någon du känner i ett alldeles eget set. Eller varför inte en söt liten klänning i stl 40. Ja du bestämmer själv. Du läste rätt! DU BESTÄMMER SJÄLV!

Så tveka inte! Beställ redan i dag. Priset är lägre, du kan som sagt bestämma precis själv vad du önskar, eller se en bild och välja densamma men i just din bebis stl, du får det hemskickat eller till just den adress som du önskar att paketet skall gå till. Eller gör som jag. Beställ en syskonmatchning. Samma mönster till alla barnen i deras egna storlekar. Bara sååå gulligt.

Denna sömmerska får min absolut största och varmaste rekommendation, för jag har köpt väldigt mycket kläder av henne som jag till viss del bestämt själv,men även som jag sett på hennes sida och önskat i mina barns stl. Och jag är mer nöjd med dessa kläder än vad jag någonsin varit under åren jag handlat kläder på nätet. Och tro mig, jag har köpt hur mycket kläder som helst till mina små hjärtegryn. Kvalitén är även den helt fantastik.

*kläder till väldigt bra pris
*Sött tyg som du bestämmer själv.
*Vilken stl som helst
*Vilken typ av plagg som helst

In och titta och beställ på Insta.

Se de fina kläderna här under. Bebis på bild är min fina lilla Jellanie.

https://www.instagram.com/babyswahn/


    • 1 554 visningar

    Gillar

    Kommentarer