Att hota en man och 6-barnsfar på ett sådant vulgärt sätt! Ville han verkligen döda honom?

När en människa kliver så pass över gränsen och ger sig på en stackars make och far på ett sådant vulgärt och otrevligt sätt, skrämmer små stackars oskyldiga barn. Då önskar man att det verkligen inte är av elak mening utan en total krissituation i just detta nu..

Jag förstår mig då fasen inte på taskiga människor. Först säger man att -Här finns ett hus som ändå varit till uthyres de senaste 6 åren så det huset får ni gärna hyra och så länge ni vill, ja tills ni hittar erat drömboende.


Då vi var i lite akut situation att finna nytt iom mögel så blev vi oerhört glada för erbjudandet att kunna flytta på dan. Så den 23:e september 2016 bar flyttlasset av.

Efter 7 månader dvs 2:a April i år så kommer det ett MEDDELANDE att
Ni måste tyvärr flytta, för att jag själv behöver flytta till huset för ett tag för att sälja det.
Hmmm suck, stön och stånk. Men absolut, vi letar nytt omgående. Självklart för oss, då vi förstår att saker och ting faktiskt kan hända.

Letade, letade, letade och verkligen letade. Under tiden får vi flertal frågor om vi lyckats hitta ngt än, och att huset skulle behövas helst omgående.
Nej inte än men gör så gott vi kan.

När vi nu ÄNTLIGEN funnit drömhuset, ett hus där vi alla får plats. Så meddelar vi detta, på ett glatt sätt då vi äntligen kom med glada nyheter. (Trodde vi)

Vad händer då!?
Jo.. Hot, elaka ord, ja min man blev kallad det absolut fulaste otrevligaste man kan tänka sig. Plus att han blev ordentligt hotad bara för att man inte var beredd just då på att någon flytt skulle ske, TROTS att man tjatat och bett att utflyttning verkligen behövde ske snarast möjligt. Innan var det på ett vänligt, men ogenomtänkt sätt.

Varför då? Vi blev ju ombedda att flytta så fort vi kunde. Och vi höll de tre uppsägningsmånaderna som man ska enligt lag, trots att vi aldrig fick något kontrakt skrivet.
Huset började även bli renoverat i februari pga ett trasigt avloppsrör som tydligen stått läck under alla år sedan ett badrum gjordes om för nästan 3 år sedan.

Byggfirma rev tak och isolering. Även ventilationstrumma fick slitas ner. Plastade golv i hall, kök och badrum. Ett badrum som absolut inte fick användas. El som inte fick sättas på (spotlights i taket i köket) för det knastrade iom fukt.

Byggfirman konstaterar vad som var fel och förklarar att eftersom röret varit trasigt och "lagat" med silikon som tyvärr inte hållit under en sån lång tid som det faktiskt gått så har gips och isolering ruttnat och måste tas bort.. Tydligen så var inte försäkringsbolaget med på hur detta var gjort så allt drog ut tiden. ingen kunde tyvärr heller veta att det stått och sipprat vatten ur detta rör i tre år.

Vi betalade full hyra under alla dessa 6 månader och vi var aldrig arga, utan väntade i förhoppning om att detta skulle bli åtgärdat. Plastade golv och tak som sagt. 7 st barn och ungdomar plus två vuxna som inte kunde använda vare sig dusch, toalett eller badkar fullt ut. Det var iskallt på golven i huset och badrummet var så pass kallt att man gärna inte ens gick in där. Så klart när isolering i tak och väggar var borttagna.

Ni ska inte tro att någon kontaktade oss för att se om vi hade det ok, eller om vi hade några önskemål om en eventuell reducerad hyra, nej nej inte ett ljud. inget samtal heller om när eller hur man skulle gå vidare. Där satt vi i huset med denna påbörjade rivning som aldrig blev något mer utav.

Hur sjutton kan man ha mage att hota en sån underbar make och 6-barnsfar som verkligen gjort sitt yttersta för att kunna hjälpa till på alla sätt med fasad, tomt pluus suttit där med god min trots en påbörjad byggarbetsplats. då också med sina barn under detta tak. ja ni, det är för mig en otroligt stor gåta.

Men som jag skrev ovan, det måste varit pga en total sinnesförvirring, för på det sättet kan man verkligen inte bete sig mot någon/några som man straxt där innan önskade all välgång i livet.

Tack gode gud för alla underbara människor som finns runt om, som hjälpt till att få denna flytt möjlig på bara 3 dagar. En gravid fru med starka värkar och en trasig rygg mitt i allt detta också.
3 veckor kvar tills tillgång till nya huset, men vad gör väl det när man har vänner som ställer upp med tak över huvudet till familjen men också till alla dessa möbler, saker, kläder osv...

Alla människor är inte hjärtlösa kan jag glatt tala om. men jag hoppas att de som är det, bara är det för en kort stund för att sedan komma på sig själva hur tokigt de agerat/reagerat för att där bli ett bättre jag i framtiden...

nu ska vi njuta av varandra och se fram emot nytt hus, ny bebis och en massa massa kärlek.

Många kramar från en supertrött och utsliten/utflyttad Familj................ 💗

  • 1 677 visningar

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Det låter ju helt jävla galet! Hoppas ni orkar anmäla allt detta och skitbra att du skriver ner allt medans du fortfarande kommer ihåg.

Sjukvården idag 😟