Att försöka blåsa ut en brinnande isfackla är inget bra!

Älskade lilla Jordan fyllde som sagt år i lördags men vi firade honom i går söndag. Han var sååå exalterad över att få bjuda heela familjen på tårta, ballonger och kalas.
Tyvärr så var hela E-tunagänget inte med pga sjukdom , men dom kommer nästa helg istället. Det tyckte Jordan var kanon, för då får han ju ha TVÅ kalas. :-)

När vi kommer ut med en av tårtorna så sjunger vi och sedan så drar han in ett djuuuupt andetag och ska försöka blåsa ut både ljus och isfackla. Oj oj oj lågan bara for upp i luften och var på väg att tända eld på hans hår. Peppar peppar så gick det bra. Inga brännskador. :-)


Mina barn älskar att klä sig fint... Här är ena av mina prinsessor. :-) Söta rara..

Nu när jag ser alla bilder på dessa tårtor så blir jag ju bara såååå sugen. Tur att jag gömt en bit. He he he.

​Hela kalaset gick i starwarstema. Vi hade ett superkul kalas med många diskussioner.
Tex om man är gift och den ena partnern går och tar ett privatlån, om det då drabbar den andra om man skiter i att betala eller går och dör. Våra gäster påstår då att om tex mannen hittar en bil som han köper i present till sin fru med ett billån. Han skriver på lånet med bara sitt namn då han inte ens är i samma stad som sin fru. Om han då skiter i att betala lånet så sa dom att då är det frun som glatt får pynta av lånet. 

Jag vägrade att tro på detta och satte mig emot. Dom sa också att om mannen dog så skulle frun få betala av resten av lånet med sina egna faktiska pengar Tex pension. 

Jag köpte inte ens detta. Jo det gäller att man ska kunna lita på varandra sa dom. Visst men hallå om min man hittar en cool bil som HAN vill köpa så måste väl han få göra det utan att behöva vara tvungen att ha mig som medsökande. Ja iaf när ekonomin tillåter det. 

Nej fick jag till svar. Den andre blir automatiskt indragen i lånet... 
Jag kunde inte ens i min vildaste fantasi tro att detta kunde vara en rimlighet.

Fick idag bekräftat från både banker och en jurist att det jag påstod var sanna fakta. 

TACK för det, för annars hade samhället varit än mer konstigt än vad det faktiskt är.

Nu hör jag jubel i tvättstugan, wiiiiie äntligen kan vi tvätta... Fått nya maskiner installerade. :-)

Natti natti gott folk.

Ciao..............


 

  • 281 visningar

Gillar

Kommentarer