Är det verkligen sant? Hur kan oturen vara så total? Men här är hela sanningen

!!! Vill varna för ett starkt känslomässigt och sanningsenligt inlägg !!!

Den som sa att man inte får tycka synd om sig själv, måste ha varit en bitter fan utan verklighetsuppfattning.

För jag måste fasen få lov och säga att jag nog gör d lite i detta läge.

Hur mycket otur ska en människa behöva stå ut med innan man pinats klart? Phu!


Först allt som varit innan med för tidiga vattenavgångar, barn som nästan dött i våran famn, mögelhus, idioter som försöker blåsa oss på pengar, andra tokiga föräldrar, skador, överraskande graviditeter mm mm. Omkringskickade land och rike runt för igångsättning av barn nr 5, där vi Bla blivit bortglömda i ett väntrum för att 7 timmar senare bli skickade till annat sjukhus då det hunnit bli fullt där under tiden vi suttit i väntrummet en hel dag utan vare sig mat kaffe eller någon annan dryck, för att senare komma till ett annat sjukhus där dom inte har en aning om vilka vi är eller varför vi kommit dit och får återigen vänta i 2 dagar.

En totalt inkompetent chef på arbetet som verkligen ingen tycker om, som bara kör sitt race och kör över folk, som myglar och är avundsjuk på andras välgång inom yrket. (dags att förtidspensionera sig där enligt mångas mening)

Som får det högre uppskattade och betydligt mycket mer inflytelserika och kompetenta chefer sparkade pga rena skära lögner. Att få bort de människorna som får företaget/stället att blomstra på ett helt fantastiskt sätt som denne otrevliga och rent ut sagt elaka chef aldrig kommer att kunna komma ens i närheten av som dessa killar kunde. Anklaga div herrar som stod över denne chef för de mest vidriga lögner. Jösses listan kan göras längre än jultomtens alla önskelistor.

Måtte rätt människor till slut öppna ögonen och förstå att denne chef (ryser av att nämna otyget som chef, då fiskmåsskitsrensare vore ett yrke för denne) inte alls platsar som chef.

Hoppas dom spräcker bubblan av lögner och fiffel som denne håller på med, med både ekonomi och anställningar, så dom förstår att stället verkligen kan sprudla av glädje, kunskap ett enormt engagemang och välskött och ordnat företag. Så att folk verkligen VILL stanna kvar där ist för att fly en sådan annars underbar arbetsplats.. Nog om flugskit nu.

Nu ligger jag äntligen i sjukhussängen nyligen skållad i duschen efter en total feberfrossa utan dess like. En trasig jäkla rygg som värker och gör sig påmind vareviga andetag. Totalt igenknorrad tarm/mage så man gråtandes kryper ut från toaletten.

Funderandes ligger jag här och blickar bakåt. Från denna graviditet som vi fick vetskap om efter att halva tiden passerat iom min olycka.

Underbara läkare på "mitt" sjukhus som iom brist inom vården måste forsla oss vidare för att kunna bli förlösta. Nyköping borde verkligen få ha mer ansvar inom förlossning.

Där man på nya sjukhus två av dom inte kan lyssna på föregående läkare om vad som både borde och måste göras.

Utan hålla kvar patienter dag efter dag för att sedan forsla vidare och behöva gå detta olidliga väntande till mötes YTTERLIGARE en gång.

Få ligga där med en rygg som är totalt kaos. Som smäller till och låser sig så man behöver drogas ner totalt med morfin för att över huvud taget kunna "bändas" loss.

Gå där med en rädsla för att låsningen skall komma tillbaka precis när som helst, som tydligt kan hända enligt ortoped. Nervskador som verkligen gör sig påminda. Inte få bära sitt egna nyförlösta barn. Behöva lida minst 6 månader till och behöva hjälp. Huga mig!

Behöva ha föräldrar (som egentligen inte borde få kallas föräldrar) i ens närhet som verkligen inte finns där för sina barn när det verkligen behövs. Som dag ut och dag in får sina barn att gråta sig till sömns. En förälder som bönar och ber att få ha umgänget med sitt barn med sporten, som man lovar dyrt och heligt att ta hand om. Men i själva verket bara bry sig om att få dit barnet på träningar och dyl men samtidigt utsätta barnet för fara då genom att köra en totalt olaglig och rent av FARLIG bil. Krocka med barnet i bilen, då man sitter och räknar våningarna på ett hus medans man kör, Lämna barnet ensam i en lägenhet i Sthlm tillsammans med en främmande man. Ljuga om att medlemsavgift är betald. Stjäla barnets födelsedagspengar bara för man själv har det svårt ekonomiskt pga slöhet. Sålt barnets julklappar som man tidigare jul gett till barnet.

Inte bry sig det minsta om barnets skolgång, utan bara säger till barnet att det är lugnt det ordnar sig du ska ju ändå spela i lag som betalar miljoners miljoner i löner.

Säljer sånt som inte är införskaffat på laglig väg. Lurat till sig pengar från både social och bekanta och påstå att det skall gå till barnet när det absolut inte gör det. Beställer saker (dock till barnet) men skickar fakturan till hemmet där barnet är skrivet.


Eller totalt räkna bort ett barn från den ena familjen då barnet råkar vilja vara hos den andre föräldern också.

Att under åren ha slängt teckningar som barnet gjort och rivit sönder dom framför barnet. Bett barnet sitta en våning ner i sitt rum då de andra barnet fått varit med och spelat spel bla, eller sett film och mycket mycket mer.

Inte velat komma och hjälpa den andre föräldern när barnet mått så fruktansvärt dåligt så barnet inte orkar mer, och då sagt jag har inte tid. Nä just d eller lust heter det kanske.

Gömt undan både kort, brev och presenter som är till barnet då man inte tycker barnet skall ha så mycket uppmärksamhet från andra. Tagit barnets telefon och dator så att barnet inte ska kunna kontakta den andre föräldern. Åkt på ett antal resor där man smugglat och donat för att barnet inte skall få vetskap om dessa. Men där barnet sedan via internet sett bilder på resan dom inte ens frågat barnet om det ville följa med på.

Gett bort presenter på kalas där man sagt att paketet är från "mamman" i den andra familjen pappan o det andra syskonet men inte ens nämnt det andra barnet som faktiskt sitter där bredvid på kalaset.

När vi sitter där jag och min man och förklarar dag ut och dag in att det inte är barnet det är fel på. Här har du oss två personer som båda älskar er över allting annat. Här har du en förälder som inte är biologisk, men som gör allt VAR DAG för dig med läxor och vad mer som helst du önskar. Att leva i en Familj där man ALLTID räknar in barnen, oavsett.

Ja, handen på hjärtat. Jag tycker i detta lite synd om mig själv. Nu vill/måste jag upp på fötter igen så jag kan göra nytta. Nytta för de mina med fler där hemma, där jag/vi behövs.

Nu väger bebis hela 2200 gram och bara längtar att få lämna neo här i Eskilstuna, trots att vi har det bra och personalen varit helt fantastiska.

Men nu klappar jag mig själv på axeln och minns allt fint jag fått. Ser bebisen som ligger där och säger hej mamma och pappa. Alla underbara barn som verkligen väntar på oss där hemma, ungdomarna som inte är våra egna som vi får äran att rå om, en man som ligger på mitt bröst och snusar i detta nu.

En fantastisk man som man liksom bara kommer överens med. En man som sitter en timma, letandes efter en bröstpump att köpa till mig. En man som är min bästis. En man som berömmer mig men även hjälper till när jag finns där och hjälper alla andra, vilket är det bästa och roligaste jag vet. En man som planerar ålderdomen tillsammans med mig.
En man och en fru som lever för sina barn men även för alla vänner och Familjer som FINNS där.

Sen ska vi inte glömma de fantastiska människorna som faktiskt så självklart bara funnits där och hjälpt oss med barn, Mina älskade föräldrar som skjutsar fram och tillbaka till sjukhuset, kommer upp med mat, kaffe, bullar, kläder. Alla vänner hemma som hjälpt barnen, skjutsning, handling, matlagning, sällskap, BM som är som en ängel som bara gör allt och lite till. Läkare som verkligen tar sin roll på största allvar både på och utanför sjukhuset. Älskade systrar som kommer och håller sällskap på sjukhuset och Lotta som till och med duschar stinkbomben clådan. NI ÄR ALLA MEEER ÄN GULD VÄRDA!!! BELLA MIN BELLA DU ÄR DEN ABSOLUT BÄSTA. 16 ÅR OCH FIXAR BARNEN I VÅTT OCH TORRT. OCH SJÄLVKLART SKA LILLASYSTER JAYLIE FÅ BÄRA DITT NAMN!!!!


Med kärlek och vilja kommer vi väldans långt, om inte till och med hela vägen.

Men kom ihåg mina vänner. DET ÄR OK ATT TYCKA LITE SYND OM SIG SJÄLV.

Många många kramar från lilla Clådan numera även bröstmjölksdonator..

💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Vilket otroligt gulligt litet pyre 😃
Cladan
Cladan,
Tack.. Ja hon e sååå söt. <3
nouw.com/cladan