Har hatt det så utrolig travelt, at jeg virkelig ikke har hatt tid til og oppdatere noe her inne.
Har brukt utrolig mye tid med familien min som jeg heldigvis har veldig nærmt meg, og vi har kost oss masse. Spesielt nå som ungene er store og kan leke med hverandre - tror ikke det finnes noe mer fantastisk en å se sine egne barn ha det gøy med noen andre.

17 mai sto vi opp og lagde oss en god frokost, jeg dusjet Emilia Sophia mens Leona Mercedes tok seg en liten høneblund ! Da jeg skulle starte med å fikse meg så endte det med at Leona Mercedes våknet (som alltid) så jeg fikset henne først og ga henne melk før jeg fortalte med meg selv. Vi dro innover til sentrum og traff familie for også dra på tivoli, da vi kom frem så var det allerede utrolig fult og det var umulig å gå gjennom mengden med en søskenvogn. Vi gikk litt rundt sammen, kjøpte litt godt og småleker til ungene - før vi tok turen hjem for å hvile og slappe av.
Resten av dagene har vi ikke gjort noe spesielt, bare det samme gamle som vi alltid pleier å gjøre 😅

Hvordan var deres 17 mai? Del gjerne !

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Endelig... har jentene sovnet pent og rolig. Jeg er sliten, sulten, skitten og alt annet man kan forestille seg - så nå skal jeg spise, dusje og hvile. Vi har vært hjemme og utenfor i dag, vært litt lat men Emilia har lekt masse ute med dukken sin og kost seg med morfaren sin som hun elsker så mye!

Imorgen skal alt stelles i stand her i hus med klær, hårpynt og mat sånn at jeg ikke stresser sånn på tirsdagen når jeg skal fikse oss. Er ikke bare bare, har allerede festdrakten klar til eldstemann og planlagt hvilken type fletter hun skal ha (selvom de ikke varer i mer en 5 min, hun har alt for glatt hår).

Vi skal spise middag med min kjære bestevenninne, kjæresten og sønnen hennes på zupperia 17 mai også ta en tur på tivoliet med de små. Gleder meg sånn til å ha en litt annerledes hverdag en den typiske A4 dagen vi pleier å ha her i hus, og treffe mange bekjente i tillegg. Blir isåfall noen travle dager fremover og kjenner det er helt OK med bhg på onsdag igjen - da blir det å trene igjen for å komme seg tilbake i form :-)

Ha en fin kveld videre !

Likes

Comments

Må bare starte med å si: jeg er så sliten ! Jeg går konstant med en hodepine da jeg ikke får sovet stort, jeg sover et par timer sammenhengende på natten og tar meg en høneblund på dagen om jeg rekker det. Er mye vasking, rydding og handling når jeg har begge jentene hjemme fulltid - spesielt mye vasking av klær, mye søl og lek på bhg. Føler jeg konstant går og rydder, mens Emilia Sophia roter - finner mat og leker absolutt overalt !

Ellers går dagene i det samme, vi har vært så utrolig heldig med sol den siste uken og vi har utnyttet hvert eneste minutt etter barnehagen til å være ute. Leona er fortsatt så liten at hun koser seg pent i bagdelen sin mens alle andre leker, bader og griller ! Nå er det meldt helt ok vær fremover, så blir nok det å være mye ute da det blir fort kjedelig inne for lillemy. Nå skal jeg slappe av på sofaen mens jentene sover (så lenge det varer)

Ha en fin kveld videre ! 

Likes

Comments

Åh, for et fantastisk vær vi har fått de siste dagene og som vi kommer til å få fremover! Helgen har vært en utrolig koselig helg med familie og venner, siden været har vært så fint så tok vi oss en tur til en liten strand for å grille og nyte solen til det maksimale. Leona Mercedes koste seg i bagdelen sin mens Emilia Sophia spiste mat, vasset, danset og lekte i sanden!

Nå har også denne mammaen endelig meldt seg inn i treningssenter - så nå skal der bli trening mens storesøster er på bhg da det er med barnepass til minstemann :-)! Det skal bli så utrolig deilig å komme seg inn i gamle rutiner der treningen er inklduert, selvom det vil bli mye tyngre nå med to barn - men om man vil så går det ! I dag skal vi være ute igjen å nyte det fine været, må jo det - spesielt når det er "uvanlig varmt" som metrologene sier

Likes

Comments

God morgen til de som er våken ! Jentene våknet rundt 0700 tiden idag begge to, noe som er ganske deilig da dagene pleier å starte alt mellom 0500-0630. I dag er langhelgen ankommet og kjenner allerede fredagsfølelsen starter å komme i hus. Her blir frokosten spist mens tvn blir tittet på!

Endelig får jeg litt tid til å være Claudia og ikke bare mamma, for denne mammaen skal en tur ut med sine søstre imorgen og ikke minst blitt invitert på vinkveld hos en venninne på lørdag - så skal bli godt å få jentene til sengs de neste dagene å få litt tid til meg selv. 

Ønsker dere alle en fin langhelg !:-)

Likes

Comments

De siste dagene har vi vært ute og kost oss, i går spiste vi en god middag og ristet oss løs med høy musikk! Er så gøy å kunne slå seg løs med en liten jente på snart 2 år som er så blid og god, hun elsker og danse - akkurat det hun trengte for å få seg en natt med søvn, for jeg kan ikke engang huske sist hun sov HELE natten! Og lillesøster våknet kun to ganger for å få melk, så jeg har fått mye mer søvn i natt en det jeg har fått på 3 år - et stk storfornøyd mamma i dag!

Nå er Emilia Sophia på barnehagen så meg og Leona Mercedes skal ta oss en liten shoppingtur å treffe andre mødre på en café. Er litt greit og kunne sosialisere med andre mødre også, spesielt når de er i samme situasjon som en selv og man kan prate så mye om barn uten at noen går lei.


Ellers tenker jeg vi skal ta oss en rolig dag hjemme etter barnehagen og kose oss inne ! Triste været i Bergen er nå kommet tilbake så nå kan vi endelig stenge oss inne litt ned god samvittighet :-)

Likes

Comments

Da var helgen startet, ikke at det utgjør en stor forskjell når man er mamma på fulltid - men man gleder seg fortsatt til fredagen kommer, blir litt mer kos med Emilia Sophia som er på bhg mandag-fredag.

Det blir en typisk helg med masse leking og kosing, man kan aldri få nok kos av ungene sine uansett hva ! Det har vært en god del fint vær i Bergen, så man må nesten gå ut å nyte det før skyene husker i hvilken by de tilhører - selvom det hadde vært deilig å ha en innedag og kunne skylde på været igjen.

Nå sover jentene søtt og jeg nyter tiden med stillhet før en av de (eller begge) våkner. Greit og kunne hvile når jentene først sover samtidig, er ikke ofte det skjer og da føles dagene ut som evigheter når begge gråter og vil ha mammaen sin.

Ønsker dere alle en fin helg !

Likes

Comments

Da ble jeg revet inn i bloggverden igjen, sist jeg blogget var jeg 19 år og gravid for første gang ! Nå er jeg nylig fylt 22 år og har to fine døtre, en på 10 uker og en på 21 mnd. Har alltid ønsket meg tette barn da jeg vet de vil få stor glede av hverandre !

Som mor til to er dagene ganske lik og synes nå det kanskje var på tide å få en ny vri på hverdagen min - så da ble blogg en liten ting for meg selv når ungene sover eller når storesøster er på bhg :-)

Eldste jenten heter Emilia Sophia og yngste heter Leona Mercedes, bloggen vil inneholde mye angående de men ansiktet deres vil ikke bli vist på noen bilder. Vil fortsatt komme en god del bilder fra hverdagen vår og litt skjulte bilder av de små.

Ikke minst så får jeg presentere personen bak bloggen, mitt navn er da Claudia og er 22 år gammel. Holder til i Bergen med mine nydelige jenter og nyter livet som tobarnsmor selvom jeg mistenker det dukker opp en ny rynke for hver dag som går. Heldigvis er de så søte og gode at et par rynker her og der skader ikke meg! Med en travel hverdag vil jeg prøve mest mulig å opprettholde bloggen og jeg håper du vil følge med videre !

Likes

Comments