En bild ifrån en mysig pizzakväll häromkvällen och lite snabba pics 🍴

Likes

Comments

För ett tag sedan hittade jag värsta bra inlägget på Facebook(där allt händer) och det måste bara spridas vidare. Väldigt ofta när man klickar på dessa till synes sjukt intressanta artiklarna som "Så får du hen att falla" eller "10 tecken på att hen gillar dig" så visar det sig alltid sen när man klickar på länken att det bara var skit. De två första tipsen/tecknen var grymma men sen gick det bara utför. Därför blev jag chockad när denna visade sig vara bra.
Såhär lydde artikeln från motette.se, take a look.

13 sakar alla tjejer borde veta innan de fyllt 30.

1. Alla har en: "the one who got away"

Vi alla har en person som vi aldrig fick ett ordentligt avslut med, någon som alltid kommer hänga kvar, någon som alltid får oss att falla tillbaka in i samma mönster. Och det är okej. Men inse så snart du bara kan att det aldrig kommer bli ni, du är värd någon som behandlar dig bra, annars får det vara. Se på era fina minnen tillsammans. Sen gå vidare. För om du inte gör det nu, när ska du göra det?

2. Du måste älska dig själv innan du älskar någon annan

Leta aldrig lycka i andra personer. Du måste börja med dig själv. Var singel och lär dig bli kär i din egen person först. För tänk att vakna upp om 20 år och inse att du gick miste om så mycket fint i livet, på grund av du bara strävade efter att göra någon annan glad och glömde bort hur du själv mådde och vem du själv ville vara.

3. Sexet måste inte vara jättebra från början

Du har börjat träffa någon – men sexet är inte super.....LUGN! Ni lär er med tiden. Herregud ni känner ju knappt varandra. Sex handlar om att lära sig vad den andra gillar och inte gillar, sånt tar långt tid. Ju mer ni umgås, ju bättre sex kommer ni ha.

4. Det behöver inte vara kärlek vid första ögonkastet

Många tror att allt är så himla enkelt. Du går på en dejt och om det inte säger klick direkt så är det inget att ha. Släpp dessa tankar! Ge alla en chans, både kärlek och attraktion växer fram. Det är väldigt ovanligt att man faller för någon direkt. Men visst om ni gått på några dejter och det ännu inte känns bra, då kan du gå vidare.

5. Du kommer bli sårad och du kommer såra

Var inte rädd för att bli sårad. Fall fritt, dejta på och ge kärlek en chans.

6. Det är okej att ha one night stands

Alla kvinnor måste bli bättre på att ta för sig och låta sig själva ha roligt och ta plats. Sex är kul – ta vara på det. Girlpower från och med nu!

7. Var inte rädd för att lämna

Är du fast i en relation som inte får dig att må hundra – GÖR SLUT. Livet är för kort för att lägg massa tid på dåliga relationer bara för att du vill ha bekräftelse och trygghet. Din perfekta match finns där ute och den stavas – DU.

8. Hör hen inte av sig – så är hen inte intresserad

Så enkelt är det.

9. Lyssna på dina vänner

De kommer alltid vara ärliga. Och även om det de säger ibland svider, så vill de dig bara väl.

10. Betala för dig själv!

Kom igen, du har ett jobb eller du pluggar, du är en självständig person. Stå aldrig och vänta, eller förvänta dig att en dejt ska bjuda. Köp din middag själv.

11. Fall inte för det yttre

Det är faktiskt extremt oattraktivt att vara ytlig.

12. Styrs aldrig av någon annan

Även om du är i en relation, påverkas aldrig av någon annan. Du har dina drömmar och ambitioner och det är så himla viktigt att du fullföljer dem för dig själv. Annars kommer du aldrig att bli lycklig på riktigt.

13. Du kommer veta när du hittat rätt

Den stunden när osäkerheten är borta, när du mår bra i dig själv, inte jämför med andra, när du kan vara dig själv och köra ditt race trots att du är i relation. Då kommer du veta, känna och aldrig tveka på att du hittat den rätta.

Likes

Comments