Hej hej!

Hittade ett jättebra recept på sockefria chokladbollar, http://idawarg.se/2015/02/22/the-best-healthy-chocolate-balls-nut-free-nyttiga-chokladbollar-notfria/ och jag använde rapsolja istället för kokosolja och använde sex dadlar! Hade inte heller de i kokos eftersom att jag hatar smaken av kokos, så hade strössel på istället haha. Men de blev jättegoda, rekommenderas starkt!

Utöver dadelbollarna har jag jobbat hela veckan, mina kläder jag beställde förut har kommit (lägger ut bilder på måndag eller tisdag) och har varit till gymmet några gånger. Har varit såå himla trött efter jobbet och druckit typ 5 koppar kaffe om dagen för att hålla mig vaken! Fattar inte hur jag är så trött på dagarna, går och lägger mig runt 21:30-22:00 och går upp 06:45 så sover ändå ganska många timmar. Men nu är det äntligen helg!

Ikväll ska jag ha myskväll med en av mina bästa vänner & imorgon ska jag fika med en gammal vän för att sen gå på en av mina närmsta vänners fest, med tropiskt tema (? har bara svarta kläder?) och sen på söndag ska jag ta det luuugnt och göra klart en fysikuppgift, eller försöka göra klart en i alla fall.

Här får ni en bild på mig för några veckor sen innan jag & mina kompisar skulle tatuera oss!


Likes

Comments

mig

Hej!

Eftersom att det här är första inlägget tänkte jag introducera mig till ni vet, alla mina läsare (dvs mig själv haha). Jag är 18 år och bor i Uppsala. Just nu sommarjobbar jag på Uppsala elektronikåtervinning och går IB på Katedralskolan! Jag kommer att lägga ut bilder på kläder, mat (vegetarisk och vegansk, yay) och det var typ det. Det här är mest en online diary för mig om jag ska vara ärlig haha. Jag ska även börja behandling för en ätstörning om någon vecka, hade anorexi/bulimi för 2-3 år sedan och gick behandling då men har fått återfall nu. :(
Hoppas ni tycker det här är intressant nu haha, det kommer bilder inom kort men u är det så dålig kvalité på alla (bara fotat med iPhone typ)


- ckxxkw

Likes

Comments