Header

I natt var det denne karen som holdt meg våken, med full i feber stakkar. Han var heldigvis litt bedre form på dagen da, med godt humør! I dag har det vært skikkelig mor og sønn tid hjemme! Hvor Leon var hjemme fra bhg og samboer jobbet overtid.

Han fikk være sjef for desserten i dag, noe han utnyttet til det høyeste! Med meg som hjelper og som løperen hans! Haha, han kan det å sjefe over noen. Like før han skal starte blenderen avbryter han med ´´NEEEI, vent! Mamma, du må hente de høre tingene mine!!´´ Altså, øreklokkene hans... Måtte ikke glemme de... Smarting han. Jeg hadde ikke hatt noe imot å hatt sånne på meg jeg også.

Desserten ble god da, noe ble til smoothie og resten ble til is/smoothie på pinne, som vi gleder oss til å teste ut i morgen!

Håper dere alle har hatt en super fin dag, det har vi! <3

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Skal faktisk ta å dele litt nye erfaringer med dere, som ikke alle ville snakket om. Dette innlegget er til dere andre gravide som vil føle seg heldige og ikke må deale med disse plagene jeg skal skrive om nå. Og til dere andre som vil/skal bli gravid senere, her er noe dere kan være forberedt på! Innlegget er også til de gravide som ikke vil føle seg alene med disse plagene! Haha, for jeg vet jeg ikke er den eneste! Jeg må også si til dere som ikke tåler å snakke/høre om naturlige og litt mer ekle ting som den fantastiske kroppen vår gjør, ikke les videre!:-)

Andpusten og svett som en gammel gubbe! Bare av å sminke seg og stritte håret, føles som en heftig time på treningssenter! Lite kult å føle du må ta deg en dusj, rett etter du er ferdi å stelle deg.

Luft i magen! Jeg slet ikke med dette i første svangerskapet, men denne gangen... Ååh, jo! Jeg promper mye mer nå når jeg er gravid, og vanskeligere å holde den inne også, så er ´´glad´´ jeg som oftest går hjemme alene halve dagen! Haha!

Sure oppstøt og halsbrann! Jeg er mest plaget av at sånn gulp (eller hva jeg skal kalle det) som kommer helt opp i svelget! Ekkelt! Halsbrann har jeg hatt ett par ganger, men etter jeg fikk tipset om lovehearts dropsene så har det gått over etter bare to drops! Så halsbrann er egentlig ikke noe problem! Dessuten syntes jeg det faktisk er litt godt når jeg får sånn svak halsbrann! Haha.

Barbere seg kan føles som en kamp mot det umulige! Åh, gad! Jeg sto i ca en time før jeg ble ferdi med å barbere meg! Måtte ta haugevis med pauser, ble så sliten! Heldigvis er hårveksten forminsket i dette svangerskapet(!) For orker IKKE å gjøre dette flere ganger i uken!

Lekker som en sil! Neida, det var litt overdrevet.. Men ja, jo jeg må ofte på do tur gjennom dagen OG natten! Og om noen får meg til å le mye, så kan det fort gå litt galt!

Haha, så da vet dere det! Dette er ting du KAN bli plaget med når du går gravid! Og alle svangerskap er forskjellige, det er ikke tull en gang! For jeg var ikke plaget med noe av dette i mitt førstesvangerskap. Jo, jeg var faktisk litt plaget med halsbrannen i SLUTTEN av svangerskapet. Og det med å såvidt klare å barbere seg forskjellige steder, var bare litt vanskelig i SLUTTEN av første svangerskap! Nå er jeg liksom bare rett over halvveis, og sliter som bare det! Haha

Dette innlegget får det kanskje til å virke som at det bare er ekkelt å gå gravid, men det er det jo så langt ifra da! Er enda flere koselige og fine opplevelser enn ekle og kjipe ting! :-D

Har du noen litt mer flaue graviditetsplager, eller er du en av de heldige? Jeg var ærlig en av de heldige i første svangerskap for å si det sånn! Hehe...


Likes

Comments

Skryte skryte skryte!! Jeg er verdens stolteste akkurat nå! Leon er blitt så flink til å skrive navnet sitt, og i går så klarte han endelig å skrive den vanskellige N-en som han har slete så mye med. Å guu så sint han ble de gangene han ikke klarte den N-en!

Flinke store gutten min! Verdens beste opplevelse å se barnet sitt lykkes i nye ting! Han kom også hjem fra BHG med tegning til oss i dag, hvor han hadde skrevet navnet sitt UTEN noe hjelp! De i barnehagen hadde ikke sett at han hadde skrevet navnet før Daniel (samboer) spurte om de hadde hjulpet han, de fikk litt sjokk! Haha.. Jeg er bare såå stolt av han!

Likes

Comments

​Jeg fikk tid til å sy ett antrekk til Leon i dag tidlig, mens Leon og mini tanten hans så på barne TV. Endelig, har hatt lyst til å prøve på det så lenge nå. Har faktisk aldri sydd noe til han før, dette var jo veldig gøy! Leon sin tilbakemelding var ´´Dette var perfekt, mamma´´ 😂😆 Så det blir nok mer hjemmesydde klær på denne karen fremover! 

Nå blir det sengen på meg altså! Har gått trøtt som en zombie i hele dag! 😅

Natta! 😴💤

Likes

Comments

-Termin: 1. Mai

- På vei: 26 uker

- Igjen til termin: 14 uker. 100 dager! 💙

- Kjønn: Liten prins 💙

​- Navn: Det er vi nesten helt sikker på at blir Dennis.

- Hodet ned: Nei, det vet jeg ikke.

- Hodet festet: Ånei! Tidlig det enda.

- Aktivitet innenifra: Ja, veldig mye! Han er veldig glad i å spenne ned mot blæren😳😀

- Babyens søvnmønster: Det er mye liv når jeg først setter meg ned og ikke er aktiv.

- Utålmodig: Hehe ja, gleder meg mye. Blir litt ekstra utålmodig når sengen og vognen er kommet på plass.👶🏽💙

- Vektøkning: 3 kg

- Vann i kroppen/Hevelser: Nope, tommel opp for det!

- Søvn: Den er litt bedre, men skulle gjerne fått litt mer søvn.😴

- Neste kontroll: Jordmor 9 Februar.

- Barnerom: Det vil han nok ikke få med det første. Har bare to soverom i leiligheten hvor jeg bor i, så når han først skal ut av mitt rom, så blir det å dele rom med storebror.

- Utstyr: Vi har kjøpt babyseng. Fått bæresele og brystpumpe. Og vogn!

- Mangler av utstyr: Hehe, det meste.😅

- Strekkmerker: Det har jeg ikke fått noe mer av i dette svangerskapet. Håper ikke det blir noe heller. Leon etterlot seg nok av de sporene! Hehe

- Melk i brystene: Enda ikke merket noe særlig til det.

- Om fødselen: Gleder meg masse, så lenge det ikke blir keisersnitt igjen!👌🏼

- Plager: Har egentlig ikke noe særlig med plager, eneste er at jeg hadde halsbrann hin dagen, men gikk over. Og når jeg går med bukse så går jeg som en pingvin! Er så ubehagelig for Dennis ligger så langt nede mot blæren og presser.

- Oppegående: Ja.

- Sulten: Har ikke hatt noe særlig mat lyst de siste dagene

- Dilla på: Jeg er blitt veldig glad i Kiwi! Og drømmer om vannmelon! Gleder meg til det kommer i butikken!🍉

- Kynnere: Nei.

- Tungt: Nei. Men merker jeg begynner å bli fortere andpusten da.

- Høygravid: Nei, er ett par uker til det enda.

- Sykehusbaggen: Den har jeg enda ikke begynt å tenke på.

- Humør: Blitt veldig fort irritert og stresset disse dagene, når ting ikke blir gjort på min måte. Huff.. jeg merker jo det selv, og blir sint på meg selv av at jeg kan bli så hissig av og til!🙄😒

Likes

Comments

Jeg gleder meg så mye til å se hvordan Leon vil takle storebror rollen! Er så utrolig spent! Han bryr seg mye om lille Dennis babyen i magen. Er veldig forsiktig med magen min, og om han glemmer seg litt så sier han ´Óii, fikk Dennis aoa nå?´´ Han spør mye om Dennis og lager planer for hva de skal gjøre sammen! Hehe.. Hver kveld synger han natta sang til Dennis. Og hver uke får han se bilder av Dennis´s utvikling. Jeg har en app på tlf som viser og forteller om utviklingen til fosteret for hver uke, og han elsker å følge med på han.

Jeg håper han vil bli en stolt storebror! At han vil like å hjelpe til og kose med lille babyen. At han ikke blir så alt for sjalu! Min store frykt er at han skal bli en skikkelig sjalu storebror!

Tror han skjønner veldig godt at det er noen inni der, som snart skal komme ut. Flere i familien har nylig fått baby, så Leon har jo sett og opplevd hvordan det funker. En ting er at han skjønner det er noe inni der, som snart skal komme ut. Men skjønner han at han må dele mamma´n sin for alltid med denne lillebroren som snart skal komme?

Likes

Comments

Endelig tok jeg tid til å fornye den ene veggen i stuen! Herregud så lenge jeg har hatt lyst til å kaste ut det svære IKEA bildet som har hengt der i flere år! (høhø, flere og flere... 2 år da!) Veggen kunne ikke akkurat stå tomt, det såg så alt for ja.. tomt ut! Hehe..

Vi fikk vognen vi har bestilt i går! Den er så NYDELIG! Skal prøve kjøre den skikkelig når snøen er vekke! ​Ååh, er helt in love i den nye vognen! 

Likes

Comments

Jeg var nødt til å dra ut å shoppe noen nye klær til meg selv i dag. Jeg er blitt stor! Og jeg klarer ikke gå med bukser, det er blitt så utrolig ubehagelig rundt livet. Herregud, kan ikke huske det var så ubehagelig i mitt første svangerskap! Tror ikke det var det engang. Dennis ligger så langt nede mot blæren min å presser, at jeg klarer ikke engang tanken på å ta på meg en bukse.

Huff , jeg er ikke særlig glad i å gå med kjoler heller. Men sånne lange gensere funker, og er for tiden HIMMELSK å gå med!

Jeg får bare gå uten bukse i 100 +/- dager til jeg da.. Hehe

Likes

Comments

En lys stemme fra en liten kar´´Good morgeen, mamma´´ våknet jeg til idag. Verdens beste vekkerklokke! Mine to kjære gutter dro på jobb kl 0.07.00 (Leon kaller barnehagen for jobben sin, haha) og jeg måtte legge meg nedpå litt til, før ´´svigersøster´´og to av mine søte små nevøer kommer! Det tar på med disse tissepausene gjennom natten, gleder meg til å bytte ut do besøkene med å mate/kose med lille Dennis istedenfor.

Ha en fin dag alle! <3

Likes

Comments

Denne helgen har vært en skikkelig avslappet inne helg! Jeg har slete veldig med søvnen de to siste to ukene, så har vært veldig trøtt og sliten. Og har ikke hatt så mye energi til overs etter at Leon har tatt natta disse dagene. Denne helgen har Leon vært hos pappa´n sin, så jeg har fått hvilt ut, blir fort ganske kjedelig her uten Leon, så jeg fant ut at jeg skulle prøve meg på ett lite prosjekt med disse sugerørene. Jeg elsker å sitte å dulle med sånne ting som dette. Hehe..


Ble de ikke stilige? Haha jeg digget dem! Om noen ønsker fremgangs måte så er det bare å gi en lyd i kommentar feltet, så kan jeg legge ut hvordan jeg lagde dem :-) Det var forresten ganske lett.

Likes

Comments