Wow catwalkens favorit

Simply the best

Alltså jag är helt mållös, jag har världens finaste farmor, både på in-och utsidan. Hon är helt fantastisk, omtyckt av varenda människa och genomsnäll. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för det finns liksom inte ord för att beskriva henne.

Igårkväll var jag på Rummet, en inredningsaffär där hon brukar jobba ibland, med ett stort antal kvinnor...för att inte gå in djupare på det så kan vi väl säga att min ålder inte ens drog ned medelåldern. Jag måste ha varit den enda under at least 50, men det gjorde mig ingenting. Jag var där för att stolt se farmor trippa runt i sina klackisar på catwalken. Det var en modevisning pga att de fått in så mycket höstnytt från en hel del olika märken, så det var ett x antal kollektioner som visades upp. Farmor var så gullig och jag blev så varm i hela kroppen och otroligt glad av att kolla på henne. Hon hade piffat upp sig lite extra, gjort håret och lagt lite smink samt ett snyggt ljusrosa läppstift, hon strålade.

Mycket positivt nu, men jag ska inte sticka under stolen med att det var otroligt jobbigt i och med att det var så pass mycket folk. Jag gick dit alldeles ensam, det var liksom bara me, myself and I så att säga. Jag har fruktansvärt svårt för folkmassor och tycker inte alls om det, jag blir så osäker och vet varken ut eller in. Jag har ingen aning om var jag ska ta vägen, så ett tag funderade jag faktiskt på att lämna. Jag gick ut en stund, tog luft och samlade mig lite innan jag gick in igen. Det var första gången jag var på den där typen av tillställning, så jag förstod inte riktigt var jag skulle sätta mig... Men när jag kom in igen och alla platser börjat fyllats på så insåg jag att jag hade hamnat mitt i allt, typiskt mig. Jag inbillade mig hur alla tittade på mig, granskade mig från topp till tå för att sedan skratta åt mig. That's what happens så att säga... Men efter ett platsbyte som gick snabbare än blixten var jag inte längre i centrum, tack och lov. Jag kunde inte riktig slappna av utan satt som på nålar under hela "showen", tyvärr, MEN jag stannade i alla fall, trots att det kanske inte gick jättebra.

När farmor klev upp en sista gång på podiet så fick hon en stor och varm applåd av alla som var där, vilken var den enda de applåderade. Jag blev så glad för hennes skull. Efteråt i minglet så överhörde (??? overheard på engelska haha?!?) jag ett flertal kvinnor som berömde farmor sinsemellan, sade att de tyckte att hon var den bästa, finaste, snyggaste osv. Jag skrattade för mig själv när jag hörde det, bästa farmor. Det tog ett tag för oss att komma ut då i princip alla skulle stanna och kramas med henne, "åh Mimmi du är så fin"... Jag vet inte hur många gånger jag blev tillsagd att farmor var den bästa, att jag verkligen hade en förebild bredvid mig eller hur stolt jag skulle vara. Nu när jag skriver om det blir jag typ rörd, MIN farmor, felfria favoriten. Jag är obeskrivligt tacksam över att vi står varandra så pass nära som vi gör, att jag spenderat så mycket tid med henne under min uppväxt och att hon är som hon är.

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Så starkt av dig att stanna! Och det låter som du har en superfin farmor, inte alls avis här näää! xxnouw.com/lifeofkile
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229