Wednesday morning

Freshly baked bread for breakfast

Hej på er kompisar! Nu är jag ensam igen, Sara har åkt hem till regniga Göteborg, och jag är kvar här uppe i kyliga Norrland. När vi väl är tillsammans känns det som en självklarhet, så tomrummet när man återigen står där utan den andre är påtagligt som bara den. Sara väckte mig imorse, jag låg och läste igårkväll och missade att ställa mitt alarm. När vi var uppe och påklädda bestämde vi oss för att åka ned till bageriet och köpa bröd, det var däremot stängt, så vi fick köra en nödlösning och åka till Ica istället. Well, det gick ju det också. Väl hemma gjorde vi i ordning frukosten för att sedan slå oss ned och njuta. De senaste dagarna har vi inte orkat anstränga oss, men idag kände vi att det var dags att lägga ned lite effort på det hela. Vi spelade några omgångar Yatzy och käkade i lugn och ro, det var riktigt mysigt.

Vi begav oss inåt stan i god tid, hämtade lunch till Sara och åkte runt lite innan det var dags att dra oss mot tågstationen. Det var riktigt kyligt att stå på perrongen och vänta, men till slut kom tåget och vi tvingades säga hejdå till varandra. Jenny hörde av sig kort därpå, så helt plötsligt fick jag planer för dagen. Jag tror att det var bra, annars hade jag bara degat och varit nere över att S lämnat. I vilket fall som helst så åkte jag till Jenny när jag käkat lunch, vi tog en lång och härlig prommis innan vi skiljdes åt. Jag begav mig hem till bapi där vi såg några avsnitt av Blacklist.

Nu sitter jag och mami framför tvn, jag tränade ikväll och det var lika roligt som förra gången. Jag känner mig däremot lite ringrostig, men det är ju inte så konstig när man väl tänker efter. Det var ett bra tag sedan jag var igång med fotbollen, så jag får nog be patient och inte vara så hård. Men att inte låta prestationsångesten påverka mig råkar ju dessvärre inte vara någonting jag är asbra på, men jag jobbar på saken. Det var en intensiv träning, så jag fick verkligen känna på tufft smålagsspel igen. Jag låg på golvet ett bra tag när jag kom hem, men till slut tog jag mig in i duschen, jag slår vad om att jag kommer att ha träningsvärk imorgon. GÖtT! Jag ska fika lite nu, se något avsnitt av Blacklist och sedan tackar jag för mig, då är det läggdags. Kramisar på er!

Gillar

Kommentarer

jenniferdavidson
jenniferdavidson,
Wow! Det ser helt underbart ut😍😍nouw.com/jenniferdavidson
cjulias
cjulias,
Det var supergott! 😊nouw.com/cjulias
Mira
Mira,
Vilken drömfulle!! Wow!
Jag har bara en fråga som jag hoppas är okej att jag ställer. Det är bara så att jag har märkt att när du är med Sara så äter du lite större frukost eller något extra än vad hon gör. Är det pågrund av att du följer ett visst matschema eller endast för att du är sugen/hungrig på mer? Jag hoppas du inte tar illa upp att jag frågar och isf ber jag jättemycket om ursäkt!
Massa kramar!
cjulias
cjulias,
Det var riktigt gott! Ja men absolut, det är klart att du får fråga, jag tar inte alls illa vid mig. Till en början åt vi alltid exakt samma, men i och med att vi sedan var i olika behandlingar följde vi vårt egna matschema. Nu följer jag inte längre något matschema, utan äter bara utefter hunger och sug. Missförstå mig inte, jag äter även om jag inte är hungrig haha, men det är det som styr huruvida jag äter mer eller mindre. Tveka inte att fråga om du har några ytterligare funderingar, du kan höra av dig personligt också om du vill det. Kramisar från mig!!nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229