VECKA 48

Vad var bäst förra veckan?
Jag träffade Michaela en sväng vilket var kul, vi strosade lite på stan ett tag och jag köpte en adventsstjärna hehe. Sen hade jag och Emil en fin lördag, vi tog bussen till stan för att kika lite i butiker samt på en julmarknad. Det var fint att bara gå omkring sådär.

Hur mådde du förra veckan?
Nae jag kände mig inte som en stjärna, hade mycket breakdowns med tanke på att jag inte kunde klara mig på egen hand. De praktiska problemen satte käppar i hjulen för mig, och periodvis blev det för mycket rent psykiskt. Men men. I övrigt var det bra!!

Vad var sämst förra veckan?
Att det var så mycket trubbel med återbesökstid för handleden, samt avgipsning osv... sen var det ju supertråkigt att lämna NEX-gänget

Vilka filmer såg du förra veckan?
Vi såg faktiskt en film; London has fallen. Den var bra!!! Lite Die Hard-stuk och det är ju filmer i min smak hehe

Vad åt du mest av?
Jag tror att det blev mycket ägg denna vecka, mer än vanligt vill säga ;)

Vad längtar du efter?
Hmm vad svårt, jag skulle vilja krama och hänga med Bubblan... annars ska det givetvis bli fint att komma hem över jul och nyår också.

Vad ska du göra idag?
Idag har vi föreläsningar i skolan mellan 9 och 16, därefter tågar jag ned till Eva i Stockholm och hänger med henne. Vi inväntar mammuten som kommer med tåget runt 11.

Vad gjorde du vid den här tidpunkten förra veckan?
Då hade jag just sminkat mig och satt och åt frukost. Addera en halvtimme så satt jag på bussen på väg till praktiken, sista tisdagen.

Gillar

Kommentarer

enna
enna,
Hoppas du får en underbar vecka! Kramsayyeastofashion.blogg.se
cjulias
cjulias,
Tack snälla, detsamma! Kramnouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229