Vårdis

Imorse var jag som vanligt ute och cyklade när jag var på väg till skolan, jag trodde att jag skulle jobba med Eva men så var inte fallet. Tur man har schemat i mobilen eftersom att jag är så himla virrig. Jag hade i alla fall en medielektion där vi pluggade lite på olika texttyper inför nästkommande veckas prov. Det var faktiskt helt okej. Direkt då jag kom till skolan tog jag tag i problemet angående mitt fjärde paket, det verkar vara helt ute på egna äventyr. Jag ringde posten samt cocopanda och efter mycket om och men skickades paketet om på nytt, så förhoppningsvis kommer det nu någon av de närmsta dagarna.

Efter lektionen hämtade bapi mig och vi for i alla fall hem för lunch, därefter for vi tillbaka och jag hade då min lektion med Eva. Till en början gick det otroligt trögt då jag mådde svinigt dåligt efter lunchen, jag satt och lyssnade på musik ett tag och bara filosoferade iväg innan jag påbörjade pluggandet. Strax innan tre kom bapi och hämtade mig igen och vi for på vårdcentralen, det var däremot inget äs-relaterat. Hur som helst drog vi på apoteket och hämtade ut det jag fått utskrivet innan vi for hem igen. Väl hemma fortsatte jag med talet, vilket är det jag gjort nu under kvällen.

Jag åkte till mami innan middagen och skrev lite även där innan det var dags för käk. Det blev en jobbig kväll även idag, det slutade med att maten var kall då vi grinat lite ihop ett tag innan. Jag känner mig bara som en börda för både mami och bapi och känner att jag förstör för dom genom att bara existera. Det är så jobbigt att se hur mami bryts ned på grund av mig. Usch vad ont det gör i mig.

Vi snackade en del innan vi åt, därefter vilade jag mig på soffan ett tag innan Sveriges Mästerkock startade. Vi hängde framför tvn och såg på det tills det var slut. Jag hoppade in i duschen och fixade lite kvällis när jag var färdig. En cccd och en fruktshot som vanligt. Mums! Nu ska jag krypa till kojs och hoppas att jag får en bättre sömn än jag fick inatt. Hade

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229