Utmaning deluxe

God kväll!!! Imorse drog jag ju som sagt från mami någon gång strax efter elva, hon råkade slänga ur sig en kommentar hon förmodligen inte ens reflekterade över. Jag blev i vilket fall ledsen och bad bapi hämta mig, så det gjorde han. I bilen rann tårarna och det gick inte att stoppa det. När jag kom hem och hade packat upp allt kunde jag däremot lugna mig relativt okej i alla fall, så det var skönt. Väl hos pappsen påbörjade jag en städning av mitt ena rum, herregud, det låg saker ÖVERALLT. Jag funderar på att lägga upp en före- och efterbild men tror inte att det är någon vidare trevlig syn, jag har så mycket småskit och krafs jag inte ens använder. Well, jag började som sagt med det innan vi tog en lunchpaus strax efter tolv. Vi satt ute och det var faktiskt rätt fint väder, det sprack upp så solen sken hyfsat mycket. När vi käkat färdigt fortsatte jag att städa och sedan fixade vi lite med viktiga papper jag ska spara, dels från sjukhuset men även papper som hade med deklarationen att göra oså, en hel del med andra ord.

Vid halv tre åkte vi på Ica och handlade, jag köpte lite mellis också eftersom att jag snackat med Sara om risifrutti oså, det var såååå längesedan jag åt det, kan inte ens minnas när. Anyway, jag toppade den som sagt med loads of jordgubbar, haha åt såklart fler än de på bilden, don't worry!!!

Hur som helst så satt vi ute ett tag och fikade, solen gick däremot i moln så det var ingen supervärme. När jag bestämt mig för att gå in pga att jag frös sprack det upp och solen sken sådär fint och varmt. Pappsen satt ute medan jag pysslade på inne på rummet. Herregud vilken röra. Saker precis ÖVERALLT. Timmarna gick i alla fall, jag varvade städningen med lite tvätt. Jag tvättade bland annat upp min tygpåse, äntligen (!!!), den har varit såååå hemskt ful och smutsig så jag har blivit äcklad av den haha. Mums. Jag körde med något superfläckborttagningsmedel (yeyyy kort mening :-)) så jag hoppas att den är ren nu till morgondagen, jag tycker det är så bekvämt att ha en sån, superlätt ju!! Som sagt, tiden gick och helt plötsligt var det dags att åka. Jag hade tidigare föreslagit att jag, bapi, mami och farmor skulle ut och käka, men farmor hade jobbat idag så hon var helt slut när vi skulle åka, därav blev det "bara" vi tre.

Pappsen hade först bokat bord på en annan restaurang, eller han ringde och kollade runt med de flesta om de hade något bord runt fem-tiden, men det var det såklart ingen som hade. Han bokade då på ett annat ställe, en restaurang med spansk tapas. Jag tycker att det är jättegott, men min anorexi tycker inte att det är fullt lika enkelt som jag annars tyckt. Jag tycker för det första att det är otroligt jobbigt att välja, det har jag himla svår för. För det andra gör det inte saken lättare när det finns typ tusen olika små rätter att välja bland, + att man ska välja flera. Sedan tycker jag att det är jobbigt att beställa in fler rätter än en osv, därav kände jag inte riktigt att det var ett alternativ. Jag hade däremot känt under dagen att jag ville utmana mig, jag ville göra någonting som skulle leda till något bra i slutändan. Därav valde jag att käka på Invito istället, God damn it vilket beslut alltså, jag ringde i alla fall och avbokade på det andra stället och bokade ett bord på Invito runt 19.30. Det där med tider är jag otroligt noga med, där är jag för tillfället fast. Jag har inga som helst problem att äta efter "utsatt tid", men att äta en minut innan är otänkbart, detta har såklart också med sjukdomen att göra, vilket ställer till med en hel del. Jag kan inte äta ett enda mål innan utsatt tid, det är omöjligt. Jag är bara så fast vid tiderna att det inte går att göra något åt det. Eller okej, det är såklart att det går att göra någonting åt saken, men jag känner inte att jag orkar fokusera på det nu. Just nu försöker jag "bara" att beta av all mat jag har som fearfoods, än så länge går det okej fatkiskt, vilket känns sååå skönt!

Vi satt och pratade en hel del när vi beställt, jag var otroligt nervös och kände mig inge vidare bekväm. Vi satt längst in i restaurangen vilket var skönt, när vi kom dit ville jag till en början sitta i soffan, så jag satte mig där. Men när jag väl såg alla andra som också satt och åt fick jag panik, jag hatar när folk ser att jag äter, well nu tänker ni att jag kanske inte direkt valde det bästa stället att gå till då, men det var som sagt en utmaning. Hur som helst så flyttade jag till stolen mitt emot mami istället, så att jag satt med ryggen emot alla andra gäster. Till en början kändes det så mycket bättre, tills jag såg att det var speglar i huvudhöjd så att man såg ALLA+ sig själv. Det var HEMSKT! Då fick jag typ panik och ville byta tillbaka, men jag ville ju inte se de andra heller. Ilandsproblem deluxe. Hur som helst så löste vi det med att mami fick sitta och flytta sitt huvud i takt med att jag flyttade mitt, allt för att jag skulle slippa se mig själv i spegeln.

Efter en stund fick vi in maten och det luktade sååå sååå gott!!! Senaste gången jag åt en pizza var på Cypern förra året med Natalie, i slutet av augusti, så det var ett bra tag sedan. Margherita har alltid varit min favvo-pizza, såååå gott!! Mami blev superglad när jag berättade att jag skulle utmana mig, det var även en bra restaurang att utmana sig med pizza på, i och med att den är ved- eller stenungsbakad är den inte lika tjock som vanliga pizzor på pizzeriorna. Den var tunn och supergod, så efter lite lugnande tabletter och snack med mamsen och pappsen åt jag denna. Jag var så mätt när jag var färdig, men jag var även så stolt över att jag faktiskt gjorde det. Att jag tog tjuren vid hornen och beställde denna till mig själv, 1-0 till mig, BRA CELINA!! Jag hade däremot aldrig klarat det utan det stöd jag vet att jag alltid har, det är ovärdeligt.

När vi var färdiga och hade druckit lite kaffe gick vi ned till bilen och åkte hemöver. Mami öppnade sina presenter och blev supernöjd vilket var kul. Jag hade köpt en kasse hon ville ha, eller ja en väska av något slag, samt ett träningslinne hon kikat på. Ibland lyckas man haha... Vi släppte i alla fall av henne och sedan åkte vi hem till bapi.

Väl hemma däckade jag på soffan, jag var och är så trött. Jag känner mig typ bakis trots att jag inte ens drack (återigen, jag vet) men aja. I skrivande stund sitter jag på sängen och försöker koncentrera mig på något annat än morgondagens vägning. Jag har verkligen ingen lust att kliva upp på vågen, det är verkligen inte roligt alltså. Imorgon går jag upp strax efter sju, vid halv åtta kör jag pappsen på jobbet innan jag sedan åker till sjukhuset, jippi!!! När jag är klar där springer jag ut och åker hem till bapi för att käka frukost, sedan ska jag på jobbet och hämta kläder samt få ett schema för de dagarna jag ska provjobba, jag är så excited, kommer inte på det svenska ordet haha:/, men det ska bli så roligt. När jag varit och hämtat kläderna ska jag försöka skriva på mitt personporträtt och kanske städa upp en eller annan sak från golvet, jag blev alltså inte färdig med städningen idag, sorgligt men sant. Runt halv tolv åker jag till pappsens jobb och sedan kör han mig till avdelningen för lunch. Jag har ingen aning om vad det blir för mat imorgon, varken lunch eller middag, men det visar väl sig. Jag ska dra iväg några mail imorgon också, så jag har det jag gör. I och med att jag har så pass mycket ska jag krypa ned under täcket nu, hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229