Utflykt, glasspaus & mumsig smoothie

/Glasspaus i den tropiska eftermiddagsvärmen/

Hummus wrap & a tropical breeze for dinner

Hej på er!! Idag har vi varit ute på äventyr, imorse någon gång efter tio lämnade vi hotellet för att köpa biljetter till dagens lilla tur. Vi hoppade på en buss som tog oss till Valletta, och därifrån åkte vi runt lite här och var, men valde att stanna vid Blue Grotto. Jag hade orimligt höga förväntningar, och dessa skulle komma att krossas, meeeeen vi hade det trevligt ändå. Vi åkte en sån hop on hop off buss, ni kanske vet vad jag pratar om? I vilket fall som helst så blåste det småspik, vilket resulterade i att man inte kände solen för fem öre. Mina armar är röda som räkor, och jag har till och med fått en bränna från armbanden jag har på mig, fint va? Nae. I vilket fall som helst så var vi borta till typ fem, sjukt lång tid när man tänker efter. Vi har åkt många sådana bussar i våra liv, och denna var i särklass den sämsta av dem, baserat på allt ifrån service till standard på bussar samt fakta och info från "guiden". Aja, det kan inte alltid bli bra. När vi kom hem gick vi och köpte oss varsin glass som vi sedan avnjöt med en kopp kaffe på vår ballis. Mysigt värre!

Därefter tog vi det lugnt, för att sedan ta en tur till gymmet. Vi var kanske där i lite mer än en halvtimme, men jisses vad svettig jag blev, det bara rann. Vi hade inga direkta förväntningar eller krav, så vi var bara glada över att ha fått upp pulsen. Gymmet är inget att hänga i julgranen, himla trångt oså finns det typ en cykel, en crosstrainer samt ett löpband ur funktion hehe. Man kan även lyfta lite hantlar om man känner för det, men sedan är det inte så mycket mer. Det är tur att vi inte är här för att träna med andra ord haha.

Efter att ha duschat och gjort oss i ordning var vi taggade att besöka ett hak vi spanat in, men väl där så var det stängt, snacka om osis. Jag hade läst på deras Instagram att de hade öppet till nio, meeeen så kan det gå. Istället testade vi ett "hål i väggen" intill vårt hotell, och det var riktigt gott. Jag åt en wrap med hummus och avokado, medan Mami käkade en kycklingwrap. Till det drack vi en SUPERGOD smoothie, wow säger jag bara. Det var färsk mango rakt igenom, supergott! Det var första, men absolut inte sista gången vi käkade någonting därifrån. Nu under kvällen har vi mumsat i oss lite chips, spelat kort och kollat på nyheterna. Mami har mer eller mindre däckat och jag är inte långt ifrån jag heller. Imorgon är det söndag och vi har inga planer överhuvudtaget. Tanken är väl att vi ska ligga vid poolen och såsa bara. Det känns som en bra plan. Puss & kram så hörs vi!!!

Gillar

Kommentarer

beccisrecovery
beccisrecovery,
Hoppas du får en fortsatt fin söndag! kram <3nouw.com/beccisrecovery
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229