Torsdagsförmiddag vid South beach

8.23 satt vi på Paul's uteservering och hade precis fått frukosten serverad. Då vi var där i god tid fick vi en bra plats och slapp stå i sådan lång kö, toppen! De hade så mycket att välja på, men vi körde rätt simpelt sådär andra dagen. Gott var det i alla fall!

När vi gjort oss i ordning hyrde vi cyklar på hotellet och begav oss ut på en liten förmiddagstur, den blev längre än vi trott, men vi fick se himla mycket nytt också. Vi började med att åka ned till strandpromenaden för att sedan fortsätta söderut.

Vi stannade till på ett x antal ställen bara för att njuta av utsikten, vattnet och den fina stranden. Solen sken och det var inte alltför mycket folk ute, det var med andra ord rätt optimal tidpunkt att åka en sväng.

Trots att det inte var klarblå himmel så var det supervarmt, när vi trampade förbi Ocean Drive var vi mer än glada att det började fläkta lite. Sedan blev det ju en liten sporre att cykla snabbare, för då blåste det ju mer haha... Skämt åsido, men det var otroligt härligt.

Efter ett tag anlände vi till South Pointe Park Pier, där vi aldrig tidigare varit. Vi gjorde ett stopp, parkerade cyklarna och gick ut till bryggans ände. Utsikten därifrån var ingenting att skoja bort, Miami beach sträckte sig så långt ögat kunde nå och det var en jättehäftig view.

Jag menar: TITTA BARA!!!! Me love.

När vi kände oss nöjda på bryggan tog vi "insidan" på tillbakavägen och upptäckte massa nya ställen. Förra gången vi var i Miami hängde vi bara på stranden och vi var dessutom längre norrut än vi var nu, så det var roligt att se lite andra grejer. Det är ju ingen direkt strand på den sidan, MEN vi fick en lite bättre helhetsbild så det var kul. Klockan tickade iväg och strax innan ett var vi tillbaka på hotellet där vi tog varsin dusch innan vi gick på lunchjakt. To be continued...

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Ser fantastiskt ut! onlyonewaytogo.blogg.se
cjulias
cjulias,
ÄLSKAR Miami!!!nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229