Today's black & blue

Idag har det varit en tuff dag, mitt tålamod sattes verkligen på prov i början av testerna imorse, vilket ledde till att jag kände mig som en urvriden disktrasa när jag kom därifrån. Någonting positivt jag fick reda på var att Anna hade pratat med min kontakt där på mottagningen vilket jag blev hemskt lättad över. Det har varit snack om det ett bra tag men det har inte riktigt funnits tid, meeeeen nu så. När jag var färdig gick jag förbi Grafit och kikade på mobilen och datorn en sväng, för att sedan åka hemöver.

Under dagen har jag inte gjort många knop, jag har haft en riktigt bad vibe hela dagen, och framåt eftermiddagen bröt det ut. Jag får så ibland, en riktig ångestliknande klump i bröstet, och jag vill bara fly från mig själv. Det är hemskt jobbigt, allrahelst när jag inte lyckats komma i underfund med vad det beror på. Jag vet att vi alla har dåliga dagar, men det här är inte på någon sådan nivå, det gör ondare.

Jag får vara glad över att jag hade en okej morgon, jag slapp stressa och jag hann dessutom både äta och sminka mig i lugn och ro. Helt out of nowhere sprang jag ned och drog fram ett par svarta jeans ur bakre delen av garderoben, de var till och med dammiga för att de varit orörda så länge. Just tighta jeans har varit någonting jag inte haft sedan jag blev inlagd första gången, och det var ju ett bra tag sedan. Även om jag inte kände mig speciellt bekväm så var det hundra gånger bättre än det tidigare varit. Nu hade jag ju på mig byxorna i typ tre timmar, bättre än att inte ha dom alls.

Just nu är jag så himla himla tom och slut bara, jag gjorde ett spontanköp nu under kvällen och beställde en ny telefon, vilket jag firade med en stor skål gröt. Tanken var att jag skulle träffa Simon för ett x antal timmar sedan, men så har det ju uppenbarligen inte blivit. Nja, det är rätt jobbigt inombords nu. Jag brukar säg att jag är för komplicerad för mig själv, och ett typexempel är denna kväll. Nu ska jag däremot bege mig ut på en prommis för att låta huvudet få andas lite. Simon kommer hit och gör mig sällskap en stund, vi får se om det går bra eller dåligt. Imorgon är en ny dag, kramisar på er!

Gillar

Kommentarer

Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
skickar en stor och värmande kram till dig , hoppas det känns bättre snart ❤️️nouw.com/vägentillfriheten
Julia
Julia,
Känns kanske inte så peppande att höra men - haft en nästan precis likadan dag med samma typ av känslor. Värt att komma ihåg dock : Det går över! Vi har kämparglöd! Kram <3
cjulias
cjulias,
Ja det är ju så ibland, tyvärr! Jag är glad över att det är en ny dag imorgon. Kram på dig med💛nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229