The past days

Friday activities

FREDAG

I fredags var jag som sagt ledig, det blev en sovmorgon och sedan bar det av inåt stan. Mami var också ledig så vi hade en heldag tillsammans. Vi hade mer eller mindre planerat vad vi skulle göra, så efter ett besök på apoteket åkte vi till en bilförsäljare för att provköra en bil. Mami är spekulant på en ny bil så vi skulle känna oss för, och den var superhärlig och kändes jättebra. Efter den turen åkte vi in till stan då vi hade en del ärenden, jag skulle köpa present till Malin, en kollega som ska sluta, Mami hade något hon skulle köpa och sedan passade vi på att köpa med oss en sen lunch hem. Valet av restaurang föll på BIM, och jag käkade en oumph-rätt som var riktigt god. Det satt fint vill jag lova, enda nackdelen var att jag kände mig så stressad. Framåt kvällen vankades det derby, vi mötte IFK Timrå på bortaplan, och det var ingen rolig match. Den var tuff rent fysiskt, och i slutminutrarna tvingades jag avbryta då det knöt ihop sig i halsen på mig. Vi gick förlorande ur matchen, och det var en snöplig sådan, 1-0 blev slutresultatet och alla var rätt less. Efter matchen åkte jag och Engan åkte hem till mig och Mami, dukade upp en liten kvällsfikebuffé och högg in. Några timmar senare körde jag hem henne, och passade på att njuta av bilturen på väg tillbaka till Mami. Med favoritmusik på hög nivå kunde det inte bli så mycket bättre.

Saturday partying

Lördag

Igår startade jag min dag på jobbet, jag öppnade nämligen bunkern efter en sisådär natt med max två timmars sömn. Jag vet inte vad som blev tokigt, men jag kunde varken slappna av eller tygla tankarna, hjärnan gick på högvarv och det fanns inte så mycket att göra åt saken. Jag tog mig i alla fall till jobbet, och på slutet började tröttheten att ta ut sin rätt, jag blev helt slut och kände mig inte alls speciellt pigg. Så kan det gå, bättre lycka nästa gång. Efter jobbet brassade jag till farmor en snabbis då jag skulle lämna hennes bil, sedan hade hon dessutom gjort mig en tjänst och köpt en av presenterna till Malin. Om jag har världens bästa farmor? Svar ja!

Kort därefter befann jag mig hemmavid igen, och efter lite mellis var jag på banan. Jag tog en dusch och sedan var det bara att byta om för att dra iväg på party. Min morbror och tre av hans bästa kompisar firade sina 50-årsdagar, så det var en riktig 200-årsfest. Det var supertrevligt! Vi tävlade, gick frågeslinga, umgicks och åt god mat. Mitt och Mamis lag tog hem storvinsten: en korvring och ett paket snabbmakaroner, den ni! Det skojar man inte bort. Vårt lagnamn var "Blir det inte bättre än såhär?...", vilket det uppenbarligen inte blev. Vi var bäst!!! Jag är imponerad av mig själv och min hjärna, jag var kvar till strax efter tolv, för att sedan åka en sväng, möta upp Emma och snacka lite. Någon gång efter två kom jag hem igen, fikade lite kvällis och borstade tänderna för att krypa ned under täcket. Det blev en lång dag, men ack så fin. Det var det värt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229