The other day

Häromdagen när bapi kom hem från jobbet hade han med sig en massa resebroschyrer, dessa grattade jag ned mig i ett bra tag. Hmm jag älskar verkligen att kika på sånt där, det är så intressant att se olika saker runt om i världen så det där är rätt kul ändå haha.

Det var ändå helt okej väder där på kvällskvisten så vi tog en liten prommis efter middagen, alltså den var verkligen så kort, MEN det var otroligt skönt att få lite frisk luft.

När vi kom hem igen packade jag ihop mina saker och åkte till mami, eftersom att solen lyste så fint så åkte jag en liten annan väg och kom fram till detta. Alltså jag älskar verkligen solen och ljuset och det får mig att må så himla mycket bättre, jag har sagt det förut men jag säger det igen, jag är verkligen världens vädermänniska.

Jag kom hem till mami efter mycket om och men haha, jag hade stannat ett antal gånger på vägen för att det var så himla fint. Solen sken så härligt och jag blev alldeles varm inombords. När jag kom hem till mami möttes jag av färska bär så vi fikade en sväng innan vi sedan gick och lade oss. Detta är ytterligare en bra sak med sommaren, att man bara behöver gå ned i trädgården för att hitta sååååå goda bär. Det går verkligen inte att jämföra med något annat, MUMS!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229