The day of celebration

Woooow återigen; the big day was the other day! Grattis om ni lyckas ta er igenom det här inlägget haha, det är way too long, jag vet, men jag ids inte ens försöka formulera mig på ett bra sätt, det är för mycket känslor haha. Jag tror i alla fall att jag talar för alla inblandade när jag säger att det var en av de bästa överraskningarna vi planerat. Jag klev upp vid halv åtta, slog på tvn för att verkligen vakna till liv, gjorde i ordning en laddning med kaffe och sedan började jag göra klart det sista. Jag hade redan fixat majoriteten av all packning dagen innan, så jag behövde bara slänga ned de sista innan jag kunde dra igen väskan en gång för alla. Jag checkade ut och mötte upp Anna på centralen, vi båda såg verkligen fram emot detta så mycket och vi var så förväntansfulla. Vi åkte hem och där möttes jag av en lika glad och spänd pappa samt bror, stämningen var så härlig.

De hade fixat så himla mycket och gjort så fint, det kändes verkligen som att det skulle bli bra. De visade mig den lilla lådan jag skulle vara i, när jag har planerat detta med Anna så har vi funderat över hur vi skulle göra med själva appearence-grejen varpå jag föreslog en låda... Det är ju däremot inte superenkelt att hitta en relativt stor låda som jag faktiskt får rum i haha. Men mitt i allt kom Saras bror på att vi kunde använda oss av denna madrasslåda, så den pimpade vi med ett litet guldsnöre och sedan intog jag min plats medan de gick up, sjöng och väckte S.

På ovanvåningen fanns denna lapp och tillhörande presentsnöre som slutligen ledde till den stora lådan samt alla presenter. Lådan var inte så isolerad så jag hörde precis vad som sades, och S var väl allt annat än förberedd på detta, allrahelst när hon egentligen får paket på sängen. Då jag fortfarande drogs med min förkylning så var oddsen rätt höga att jag skulle få en hostattack där inne, så jag bad the fam att skynda sig för att minimera riskerna haha. Jag hade med mig ett glas vatten för säkerhets skull, så där låg jag och försökte att inte spilla ut det medan rösterna bara blev starkare och starkare. När de närmade sig var jag så exalterad, jag var nervös och kunde nästan inte hålla mig... för att inte spilla ut vattenglaset när hon öppnade locket tyckte jag att det var en briljant ide att dricka upp det liggandes i lådan :-)))))) Smart drag! Jag klarade i alla fall av att göra det relativt tyst, och jag tror inte att någon annan hörde någonting haha. Jag kan knappt beskriva vad jag kände när jag hörde dom utanför, hela jag skakade och jag var så nervös över hur hon skulle reagera. Viktor filmade det hela utifrån så allt finns på film vilket verkligen är SÅ KUL! Jag kom även på att jag skulle filma inifrån, så en sån film finns också. Saras reaktion är helt PRICELESS, jag vet inte vad mer jag ska skriva, det kanske är lika bra att ladda upp videon haha... det får nog bli så! Hon blev i alla fall superglad och jag likaså, vi kramades länge och det tog ett tag innan hon förstod att det var på riktigt. När den värsta chocken lagt sig så kikade vi på videon gång på gång på gång, jag får inte nog av den, det är så himla himla kul haha.

Vi åt en god brunch med family innan alla började pyssla med sitt, Anna och Magnus fixade med allt inför firandet, Viktor gick till sig, Sara pluggade och jag låg på soffan och läste lite arbeten, kikade på en del bloggar samt försökte kurera mig. Anna gjorde mig en kopp varm dryck med ingefära, citron och lime. Det skulle tydligen vara bra ur förkylningssynpunkt så det var med höga förhoppningar jag drack det hehe, gulle! Jag och S kikade på lite youtube-videos innan vi båda återgick till plugg, jag läste ett av hennes arbeten och hon jobbade med annat, så lite produktiva var vi allt.

Anna hade gjort en GUDOMLIG jornötstårta, den var helt sjukt god... och då är jag till och med smakkänslig när det blir lite mycket jordnötter. Jag ska absolut göra denna hemma någon gång, SUPERGOD!!! Alla gäster var så fascinerade över tårtan, med all rätt!!!

Finaste födelsedagsbarnet!!!!!!!! Vi hade gäster från typ två och det var supermysigt, vi fikade gott och snackade en hel del om det ena och det andra. Timmarna flög iväg och helt plötsligt var klockan redan halv fem, de begav sig och jag och S lade oss på sängen och tog det lugnt fram tills att det var dags för oss att åka till stan och käka. Saras mamma hade bokat bord på TOSO så där åt vi middag, det var SÅ GOTT! När vi skulle gå därifrån fick vi varsina fortune cookies, jag ÄLSKAR sånt, så himla himla kul. Jag tror faktiskt på det och tar verkligen åt mig av det som står, så jag är spänd när jag öppnar en sån haha. Vi var alla otroligt nöjda när vi gick och på väg till bilen han vi knäppa ett x antal wefies, hehe otippat... När vi kom hem återupptog S plugget och jag assisterade Anna i köket där vi producerade olika sorters biskvier, wow! Kvällen avslutade vi med varsin pint (hehe oops) framför datorn innan vi gjorde oss i ordning för att gå och lägga oss. Det var en lyckad dag och jag är så glad över att det löste sig och att jag faktiskt kunde spendera dagen med min andra lilla familj här nere på Västkusten, bästa bästa bästa! SÅ mycket kärlek och värme!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229