Tackla känslor

Har precis gjort mig iordning för att gå och lägga mig, har ont i både huvud och kropp och är svintrött. Det tär på en att endast äta och vila om dagarna, det må låta konstigt men det är en himla psykisk kamp med allt som en del gärna glömmer bort att ta hänsyn till. Jag hoppas att jag somnar snabbt och att jag får sova hela natten. Imorgon är det måndag, en del skulle säga det med en positiv klang i rösten och mena på att det är starten på en helt ny vecka. Ny vecka och nya möjligheter helt enkelt, jag och en hel del andra som delar samma öde som mig, vet däremot att måndagar betyder någonting helt annat. Måndagens tidiga möte är det som kommer att bestämma och skräddarsy hur ens dag kommer att se ut. Oavsett vilken väg man tar så kommer man alltid dit i slutändan, man slipper aldrig den där vågen och de där siffrorna. Imorgon är jag däremot inställd på ett plus, ett rejält sådant också för den delen. Just nu känner jag mig rätt uppspelt, det går liksom inte att förbereda sig på känslorna som kommer, när man väl står där känns det som en evighet innan de visas på displayen. Men när det är gjort så är det ju gjort. Det finns ingenting man kan göra utan man förväntas kunna tackla sina känslor och återgå till vardagen som om det vore vilken annan dag som helst. Så är det däremot inte, i alla fall inte för mig. Detta är någonting som etsar sig fast i huvudet på mig och det är det som finns i mina tankebanor under hela dagen. Det tar otroligt lång tid för mig att släppa det, vilket är någonting jag jobbar på. Det är däremot mycket lättare sagt än gjort. 

Nu ska jag i alla fall se till att avsluta den här dagen så gott jag kan. Jag ska krypa ned och se den sista lilla biten av The hunger games innan jag släcker lampan för idag. Imorgon är det som sagt en ny dag, jag vet ju att jag måste upp i vikt, så varför inte ta den dagen redan imorgon? Hade hörs!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Du är en riktig kämpe! Keep going!💪💕nouw.com/alvaalarssoon
ISA
ISA,
lycka till finis! försök tänka att det är lika bra att ta tag i skiten, för nån gång måste de där jävla kilona komma till, om man vill leva det livet man drömmer om! så försöker jag tänka. och även att du faktiskt jobbar för viktuppgång nu, då är det ju inte precis ologiskt att gå upp liksom 😊 KRAM!isabyl.devote.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229