Sushiglädjen som inte varade så länge

Flowers for grandma

God kväll! Idag blev dagen faktiskt så som jag trott att den skulle bli, jag körde som sagt pappsen imorse och sedan tog jag det lugnt. Innan jag hämtade honom tog jag en prommis i det då superfina vädret, plockade lite tussilago till farmor och sedan lämnade jag ön. Vi åkte och käkade lunch hos farmor, där vi blev kvar ett bra tag. Det bjöds både på mat och fika, samt en kaffe på det, riktigt fint om ni frågar mig. På väg hem åkte vi förbi en mindre blomsterhandel, köpte penséer och lite glass, därefter åkte vi raka vägen hem och jag började plantera. Det tidigare solskenet försvann lika fort som det kom, och det började istället spöregna. Livet på en pinne. Jag befann mig som tur var under tak, och det var tur det med tanke på hur mycket det piskade på.

Under eftermiddagen tog jag mig en nap, jag fick en sådan fruktansvärd huvudvärk så jag tvingades lägga mig på soffan, och där somnade jag. När Mami kom hem åkte vi en sväng till Birsta då vi skulle köpa en födelsedagspresent till Noah, det gick förvånansvärt fort ändå måste jag säga. Mami fick ett sushi-sug, så vi beslutade oss för att köpa med oss sushi hem. De första tuggorna var riktigt goda, men sedan hittade jag två hårstrån, och då blev det inte lika roligt längre. USCH alltså. Jag är så känslig för sånt, så vårt lilla sushi moment fick sig en vändning.

Näe, sedan dess har jag tagit mig en härlig dusch och spenderat tid i soffan framför tvn, precis vad man ska göra en tisdagkväll haha. Det är snart läggdags, och imorgon hoppas jag på finväder, pleaaase!

Gillar

Kommentarer

HelenaMaria
HelenaMaria,
Väldans trist med den förstörda middagen! Är som dig där, hittas hår i maten försvinner aptiten på en millisekund. Hoppas du får en god natts sömn o att du vaknar upp till solsken ❤️ nouw.com/helenamaria
Anonym
Anonym,
heej vad händer? älskar älskar älskar din blogg, så mycket inspiration! men ska du sluta blogga? har inte sett någon uppdatering här på flera dagar.... stämmer det eller är det bara min telefon som krånglar? tycker iallafall du är grym - det behövs fler som dig!!! you go girl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229