Sprungit med cykelkraft!

INLÄGGET ÄR ETT REKLAMSAMARBETE MED CYKELKRAFT.SE

Stop doubting yourself, work hard, and make it happen

Förra veckan fick jag hem ytterligare ett paket på posten, detta från Cykelkraft.se. Precis som det låter har de ett otroligt stort cykelutbud, samt alla möjliga tillbehör till just cykling, oavsett om det handlar om reservdelar, cykelkorgar eller kläder. På tal om just kläder så är det där jag har fastnat. Även om en stor del av kläderna är specialanpassade för just cykling, så får man inte glömma bort att de faktiskt kan användas vid vilken aktivitet som helst. Jag har till exempel testat den här långärmade funktionströjan från FOX, och jag tycker himla mycket om den. Personligen föredrar jag långärmat när jag tränar, i och med att jag är så pass frusen av mig så känns det bättre med lång ärm. Den här tröjan har en gömd innerficka på ena sidan, vid vänstra höften, där man förslagsvis kan lägga bank-eller id-kort, nycklar eller hårsnoddar.

Jag har redan hunnit använda den ett x antal gånger, och är väldigt nöjd. Den har en bra andningsförmåga, men den håller samtidigt värmen vilket, för mig, är ett plus i kanten. Precis som ni ser på första bilden så har jag även testat den i regnet, och jag tycker även att den höll vätan borta på ett bra sätt. Muy bien!!

Någonting jag blev positivt överraskad av var den snabba frakten, det gick inte ens två dagar innan jag fick mitt paket, och det är ju inte särskilt vanligt. Nu har de dessutom startat årets största cykelrea, som innehåller superpriser på tusentals cyklar och kläder, så det finns otaliga mängder varor till fenomenala priser. Man får poäng på allt man handlar, det är fri frakt om man beställer produkter för 800kr eller mer och det är hela 60 dagars öppet köp... och som om det inte vore nog med det så är det gratis retur. Go there!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229