Soligt & glatt

Nothing but blue, blue sky

& yes jag stör mig lika mycket som en del av er på att strumporna är olika höga hihi, men här i Mora är det ingen som bryr sig. Bra va?

Heeeej!!! Alltsåååååå vilken fin dag det har varit här idag, solen har varit framme hela tiden och det har inte varit ett enda moln på himlen. Nu har de i och för sig börjar visa sig, men solen kikar fram emellan molnen lite titt som tätt. Efter en natt med dålig sömn tog jag mig i alla fall upp när klockan ringde. Jag var vaken innan men drog ut på det hela och låg och vilade tills det var dags. Frukosten åt jag i lugn och ro, jag tror inte det har tagit så lång tid på evigheter haha. Det var i alla fall gott och det blev en bra uppladdning inför pulsingen. I vanliga fall brukar jag ju få massage av Marit, men idag fick jag feeling för pulsing och valde det istället. Det var såååå skönt och jag råkade givetvis somna i slutet.


Därefter hade jag ett bra samtal med Anna, solen strålade som aldrig förr vilket gjorde mig SUPERGLAD. Well, samtalet i sig hade sina toppar och dalar, men när jag gick därifrån slog solen mig rakt i ansiktet, och då kunde jag inte hålla mig från att le. Bilisterna som körde förbi tyckte förmodligen att jag var helgalen som gick och log för mig själv, men ännu konstigare såg jag nog ut när jag var ute på en löprunda. I och med förkylningen har jag inte rört på mig på typ en vecka, och jisses vad segt det gick. Majoriteten skulle nog inte ens kalla det för en löptur. Jag var ute och blev svettig, men det gick såååå otroligt långsamt.


Hur som haver, väl hemma igen stretchade jag lite innan jag tog en härlig dusch och bytte om. Sedan tog jag mitt leende, mina matkuponger och mina hörlurar och begav mig ut på matjakt. En stund senare var jag tillbaka med två lådor och sedan dess har jag suttit ute på balkongen och ätit, läst bok och sovit. Det har varit otroligt härligt. Solen har värmt och jag har slumrat till mellan varven. Om en stund ska jag träffa Göran, så nu ska jag göra mig någonting att äta innan jag går till honom. Hittills har det varit en bra, solig och fin dag!!

Gillar

Kommentarer

Karin
Karin,
Blir nyfiken, vad är pulsing? Fattar om du inte vill att det ska bli "sjukt", men blir som sagt nyfiken.. liksom.. hur är det i Mora? Hur arbetar man, eller liksom, vad får du för hjälp? Äh, nått sånt, haha fattar nog..... Hoppas i alla fall att det hjälper dig! 😊 Kramperspektiv.webblogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229