Slowly sunday

Well, imorse klev jag upp strax innan tio. Jag var rätt mör sedan gårdagen men kände ändå att det allra värsta inte var kvar, hur skönt som helst. Jag kände däremot inte att jag ville planera in någonting idag då jag inte visste om det skulle slå till som det gjorde igår, valde därför att bara vara hemma och ta det lugnt. Eller ja, lugnt och lugnt, jag har städat och pluggat lite. Efter frukosten kände jag att jag behövde lite distraktion så jag började rensa lite i rummet, slet ut alla sängkläder och slängde in dom i tvätten. Stängde av elementet och öppnade fönstret och vädrade ut rummet, så hade jag det hela dagen, så skönt med ny och frisk luft.

Vid lunch tog det emot och jag visste inte riktig vad jag skulle ta mig till, det kändes inge bra. Jag tog tabletter och hoppades att det skulle hjälpa något. Lite kanske de påverkade mig men nja, inte direkt så mycket som jag hoppats på. I vilket fall som helst så fortsatte jag med plugget under eftermiddagen.

Mmmmh texten stämmer väl lite för bra just idag, skönt att bara vara någon dag också. Jag tog det verkligen lugnt hela dagen idag, har mest legat på sängen oså.

Strax efter sex åkte jag och bapi först på Ica här på ön en sväng, vi skulle handla lite frukt&grönt samt lite rostbiff till middagen. De hade tyvärr inte allt vi skulle ha så vi fick åka till Maxi, vi var väl hemma strax innan sju ungefär, och då satte vi igång med maten. Det blev lite plock då jag inte alls kände mig pigg gällande maten, hade tagit medicin innan även denna gång så det var väl inte lika dåligt som det hade kunnat vara. I guess.

Hur som helst så bytte jag snabbt om när vi var klar för att sedan åka upp och kolla på brudarnas träning, de körde yoyo-test idag, skitduktiga var dom!!! Jag var där till nio och sedan kom bapi och hämtade mig igen.

​​Nu har jag precis bäddat rent sängen och dragit igen fönstret, sååååå skönt i mitt rum just nu, det känns verkligen hur fräscht som helst. Den här dagen behövde jag utan tvekan. Nu sitter jag och mumsar i mig lite kvällis och ska alldeles snart gå och lägga mig. 

Imorgon väntar en jobbig och lång dag. Farmor hämtar mig strax efter nio då jag ska till sjukgymnasten på morgonen, därefter tar jag bussen ned till stan och till skolan. Hade tänkt gå en sväng på stan innan jag beger mig till skolan, men vi får se hur det blir imorgon, allt kan ju ändras på en sekund så man vet ju aldrig. Hur som helst så slutar jag inte förrän vid halv fem imorgon, så det är en riktigt lång dag, hoppas bara att jag kan ta vara på tiden och faktiskt få någonting gjort. Efter skolan plockar nog mami upp mig och vi far hem, sedan bär det av till moster då hon fyller år. Vid åtta har även laget match, så beroende på om bapi hinner hem, hur jag känner mig och hur läget är så ska vi förmodligen åka och kolla på den. Jag lär vara helt död imorgon kväll, men det kanske är värt det, vem vet? Jag gruvar mig redan inför tisdagens besök så aa vi får se vad allt leder till helt enkelt. Nu ska jag fortsätta kika på lite bloggar osv och sedan ska jag krypa ned under täcket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229