Sista natten

Tjena, hallå, hej! Herregud vilken turbulent och händelserik dag, jag vet knappt var jag ska börja. Jag började ju i alla fall dagen med att kika på Parneviks från igår, jag såg till sista pausen då det var dags för frukost. När jag kom tillbaka från vilan såg jag klart på programmet innan jag sedan satte mig på sängen för att plugga lite.

Pluggandet gick däremot inge vidare, fick ingenting gjort och kunde inte koncentrera mig på vad jag skulle göra. Jag kände hemska obehagskänslor och ångesten kröp inom mig. Jag försökte verkligen att stå ut, men till slut gick det inte längre, jag fick ta medicin och hoppas på att den skulle göra sitt. Det lade väl sig litegrann, men försvann gjorde den tyvärr inte. Hur som helst så var det med en kvarvarande ångest jag gick bort mot melliset, fy fan.

Jag begav mig mot rummet igen och låg och vred mig lite i magsmärtor pga ndn innan jag beslutade mig för att ta en dusch. Jag var tvungen att försöka påverka läget på något sätt, så så fick det bli. Jag kände mig inte direkt pigg på att hoppa in, men så blev det. Jag duschade ett bra tag, tog god tid på mig och gick bland annat loss med rakhyveln. Jag smorde in mig noggrant efteråt och kände mig bara sådär superfräsch pga alla dofter. När jag var färdig var det dags för provtagning och det gick väl bra I guess, är inge vidare stickrädd så det brukar fungera bra. Det var lunchdags efter proverna och efter lunchvilan gick jag bort mot rummet igen.

Efter en stund kom Jenny och det var verkligen såååå skönt att träffa henne igen. Hon sätter ord på saker jag inte kan och hon sätter saker i andra perspektiv vilket får mig att tänka på saker på annorlunda vis. Jag kan säga det tusen gånger, men jag är så obeskrivligt glad över att ha henne. Vi snackade ett bra tag, om allt mellan himmel och jord. Vi varvade skratt med mer allvarliga grejer och så höll det på. Hur som helst är jag så glad att hon kom förbi.

Igår kom läkaren och bad mig kontakta honom imorgon (läs idag) när pappa kom hit, sagt och gjort gjorde jag det. Han ville snacka med honom så det var så det fick bli. Jenny hade, även hon lite frågor, så hon stannade och väntade här med mig medan pappa och P var och snackade. När pappa kom tillbaka gick Jenny iväg och snackade med honom. Det kändes skönt att hon kunde ställa en del frågor och även ge sin bild av situationen till honom.

När de var färdiga bytte vi om och gick ut en sväng. Jag och pappa följde Jenny till bilen och vi kramades hejdå innan jag och pappa fortsatte vår tur i rullen upp till Pressbyrån. Efter att vi varit där tog vi en prommis ned mot avdelningen igen.

Pappa begav sig till jobbet och jag däckade på sängen med musik och lite candy crush. Drack ju min nd medan pappa och Jenny var på rummet och jag mådde sååå dåligt på den, jag hade sån himla värk i magen och kände mig inte alls pigg. Jag blir så ledsen att de inte kan erbjuda något alternativ gällande alla nd, allrahelst när jag får så pass ont av dom :/ Aja, jag låg på sängen ett tag innan mamma kom. Vi satt och snackade lite innan det var dags för mig att gå och käka middag, idag var det lasagne vilket är någonting jag har rätt svårt för, men den gick ned ändå. Jag är glad att jag klarade det. Jag blev såklart inte mätt, men det blir jag ju aldrig med tanke på att in mage är ett stort jävla svart hål haha.

I vilket fall som helst hade pappa kommit tillbaka när jag var klar, så de satt och fikade lite. Mitt från ingenstans kommer läkaren och A in, frågar om de får störa en sväng och börjar sedan snacka lite. Läkaren säger att de beslutat att jag får sova hemma i helgen och att jag får åka hem efter middagen. HUR GLAD BLEV JAG INTE?? ÅH DEN LÄTTNADEN VAR SÅ BRUTAL. Jag har inte varit hemma på över en månad, varken hos mamma eller pappa. Det ska bli sååå skönt och jag är obeskrivligt glad över att de ändrade sig. Jag ska banne mig visa att dom har fel när dom säger att jag inte kommer att klara det. När de gett beskedet lämnade de och vi spelade därefter några omgångar kort innan mami och pappsen åkte hem till sig. Jag var på rummet och väntade på kvälliset.

Det har varit en turbulent dag, jag tror inte att någon på avdelningen har haft en bra dag idag. På förmiddagen gick det tre(!!!) överfallslarm inom loppet av en halvtimme, inge vidare najs... Det är många som varit ledsna, inkluderar mig själv där också, det har liksom varit en sådan dyster stämning här. Under kvällen blev det däremot värre, det gick larm i princip hela tiden och personal sprang fram och tillbaka i korridorerna, in genom en dörr för att sedan springa till en annan. Jag blir så ställd och skärrad när det händer så mycket som jag inte har kontroll över, jag blir jätteorolig. Detta ledde alltså till att jag gick till rummet igen, släckte alla lampor, lade mig på sängen med Melissa i öronen, Leo i famnen och bara grät. Jag ville bara härifrån. Ett antal minuter för sent kom A in på rummet för att hämta mig inför kvälliset. Jag torkade tårarna och vi gick bort och kikade på Sveriges Mästerkock medan vi åt.

Nu sitter jag på sängen och ska alldeles snart släcka för ikväll, vill verkligen sova hela natten nu, så jag hoppas på en natt utan hemska drömmar. Jag lyssnar just nu på Melissa, HON ÄR EN GUD. SÅÅÅÅ BRA!!! Jag har tänkt spontanboka en grej gällande just det, mer om det imorgon, jag tror nämligen att jag ska fixa det till helgen och jag är jättespänd och exalterad inför det hihi. Nä nu ska jag ta mina babylena ben och hämta lite kvällsmedicin innan jag släcker för idag. Imorgon är en ny dag, det är torsdag = det är pannkisar + min sista natt här på några dygn. Hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Så skönt att få komma hem lite! Kämpa på hemma så du får mer och mer permissioner! Lycka till 😊 onlyonewaytogo.blogg.se
alwakrantz
alwakrantz,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229