Selfies, mat & favoritpar

God kväll!! Jag har haft en fantastiskt dag och däri inkluderat jag bland annat agerande, känslor och umgänge. Solen sken imorse och jag käkade frukost intill ett öppet fönster, hur skönt som helst. Därefter jag tog en dusch som fick mig att känna mig betydligt fräschare, alltid något! Jag lyssnade på Fredagspodden under tiden jag sminkade mig, och sedan kom Fansan förbi. Precis som jag skrev imorse pratade vi ikapp en hel del, vi skulle kunna sitta i timmar och bara prata haha. Jag kände mig faktiskt okej, och den känslan har jag inte haft på jättelänge. Jag kände mig faktiskt mänsklig igen. Jag är så glad att jag har henne, hon är en av de som känner mig allra bäst. Tiden gick hursomhelst och strax innan ett åkte vi och hämtade upp Alex för att sedan åka in till stan.

Det var inte så många restauranger som hade öppet idag, så det en stående favorit, inget mig emot hehe. Jag tog vara på tillfället när jag väl hade det och tänkte KBK. Innan jag blev sjuk åt jag dessa grillade mackor, men sedan blev de en av sakerna jag höll mig borta ifrån. MEN idag slog jag slag i saken och beställde mig en...

En grillad surdegsmacka med valnötspesto, mozzarella och soltorkade tomater tillsammans med en fräsch sallad toppad med örtolja. MUMS!!! Det var JÄTTEGOTT och jag är SÅ glad att jag valde att gå emot sjukdomen ordentligt idag. Det roliga, men samtidigt tråkiga, är att det inte alls kändes så jobbigt som jag hade trott. Det var jobbigt innan, men när vi väl satt där och fick mackorna så handlade det mer om sällskapet, jag kände mig så trygg med Fansan och Alex, så jag tänkte inte på samma sätt. Ångesten rev inte i mig som jag hade befarat, tack och lov. Det kanske låter konstigt att jag skriver att det är tråkigt på samma sätt, MEN det jag menar är att det känns så onödigt att man ska gå runt och ha ångest för att man TROR att det kommer att vara jobbigt och ångestfyllt. FASEN för sjukdomens elaka och idiotiska tankar. Det är inte logiskt för fem öre!!!

För att avsluta med flaggan i topp och ytterligare en smäll på käften så bestämde vi oss för en efterrätt. Av tidigare erfarenhet vet jag att morotskakan är supergod, så smakmässigt var det ett säkert kort. Den var lika god som jag trott, så det blev ett bra val när det hela var över.

Alltså fina fina fina paret!!! ÄLSKAR DOM!!!! Vi blev kvar på Ancan i lite mer än tre timmar, såå mysigt. På väg hem gjorde vi två stopp innan vi landade i soffan hos Fansan. Jag kramades med pappa Jörgen och snickelisnackade lite med honom. Vi kikade på Livräddarna på Bondi Beach och sedan sköljde tröttheten över mig som en våg, jag lyckades, mot alla odds, hålla mig vaken trots det. Otippat haha.

Strax innan fem blev jag hemkörd till Bapi då de skulle käka middag med släkten. Jag tog det lugnt och började även må lite sisådär. Eller må och må, jag kände mig otroligt svullen och det sved i magen vilket ledde till att jag varken kände mig pigg eller fräsch. Jag och mami to en sväng på Birsta för att köpa en present till faster, och på väg hem blev det bara värre. Nu under kvällen har jag bara legat på soffan, gråtit och sovit, detta ledde till en fördröjd middag som vi avslutade för en stund sedan. Så blir det ibland, när kroppen inte riktigt vill samarbeta. Nu känns det i alla fall lite bättre än förut, så jag hoppas att det känns bättre imorgon. Det väntas utmaningar imorgon också, men det är lika bra att ta vara på flowet!! Sleep tight, kramis!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
cjulias
cjulias,
Otroligt!!!nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229