Selfie-sunday & kramkalas från mig

Jag blev uppmanad av fina fina Isabel (@isabelsresa ) att skriva om fem positiva saker idag för att fokusera extra mycket på det positiva här i livet.

♥ Jag lever!!! Jag svävar inte längre mellan liv och död och jag är på RÄTT VÄG och ska ta mig ända in i mål.

♥ Jag har ett jobb som jag är säker på att jag kommer trivas otroligt bra med, jag ser med andra ord fram emot att jobba!

♥ Jag har FANTASTISKA vänner och andra personer i min omgivning som ger mig ett otroligt stöd. Jag har verkligen inga ord för hur glad jag är över det. Jag skulle kunna skriva i en evighet, köpa loads av presenter och göra allt möjligt, men det skulle aldrig räcka för att visa hur tacksam jag är. Jag tycker så mycket om alla dessa människor, SÅ MYCKET KÄRLEK, på riktigt alltså!

♥ Jag ska idag njuta av sommarsolen och äta precis så många svenska jordgubbar jag vill, för att jag tagit studenten och därmed nu är HELT KLAR med skolan, och för att JAG KAN!

♥ Mitt LPT har blivit avskrivet och den kommande veckan är min sista vecka på avdelningen, bara det blir jag varm av inombords. Tanken av att jag inte längre kommer att behöva vara där kan jag le åt i flera timmar.

Jag brukar inte göra liknande utmaningar, så tråkig är jag haha. MEN den här tyckte jag kändes otroligt viktig. Det kanske inte är viktigt för er bloggläsare att jag skriver fem positiva saker enligt MIG, det kan ju såklart inspirera, men jag ser det mer som en bra grej att göra för sig själv. Det blir som en liten träning att verkligen stanna upp och uppskatta fem saker i sin vardag extra mycket. Till en början tänkte jag alltså inte göra detta, men nu i efterhand tycker jag faktiskt att det var en bra grej, därför väljer jag även att "nominera" ytterligare fem personer till att tänka efter och glädjas över dessa saker lite mer än vanligt.

@bellss @BeccaBillger @elinh @Vägentillfriheten @Idasanorexiaresa

Ni härliga brudar får såklart avgöra själv om ni vill haka på eller om ni avstår, men om ni inte väljer att publicera det tycker jag i alla fall att ni ska ta er tid att faktiskt lägga märke till en eller flera saker i er vardag som ni faktiskt gläds åt PÅ RIKTIGT. Det är viktigt för en själv att ibland faktiskt påminna sig om de bra sakerna, det blir lite enklare att fortsätta kämpa då. Massor av kramar från mig!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229