Plantage

God kväll! Imorse var vi som sagt först en sväng till Birsta innan vi därefter åkte ned på stan, vi gick några ärenden, bland annat på Åhléns.

Vi gick förbi blomsterförsäljningen på torget och köpte med oss lite fina blommor hem. De hade verkligen hur mycket fint som möjligt där. Det blåste däremot en hel del så vi skyndade oss därifrån.

Mami körde upp mig till avdelningen och jag gick och käkade med A. Det var en utmaning idag på lunchen som var rätt jobbig, jag försökte att bara fokusera på mig själv när vi satt och åt.

Eftermiddagen spenderade jag med mami på avdelningen, vi kikade på något tv-program, löste korsord och tog en prommis upp till Pressbyrån. Vi snackade en hel del angående framtiden och angående en del känslor och tankar jag har. Vi ska sätta oss och försöka komma fram till något konkret inom en snar framtid. Jag tycker att allt känns rätt jobbigt för tillfället, jag vet liksom inte vad jag vill oså.

Hur som helst så plockade hon upp mig efter middagen och vi for ned mot stan för att köpa sushi och hämta moster. Därefter åkte vi hem till moster och tog en kaffe medan vi snackade en stund. Strax innan åtta begav vi oss hemöver.

​Vi fixade lite kvällis och sedan har vi bara slöat på soffan, jag känner mig rätt slut i huvudet så det blir nog ingen sen kväll. Jag är ju hemma hela helgen den här gången så det ska verkligen bli skönt. Imorgon ska vi vara ute och plocka lite i trädgården här hos mami, sedan får vi se vad vi hittar på. Vi har snackat om att vi ska åka och köpa lite kläder men vi får se hur det blir med den saken. Hade hörs! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229