Passion café

Mitt andra tips är en restaurang/ett café som heter Passion och ligger i Platja d'en Bossa. Läget är väl kanske inte det mest ultimata då det ligger precis vid vägen, det är alltså ingen strandrestaurang, MEN det fungerar ändå. Det är en "healthy restaurant" som har största fokuset på ren och nyttig mat, allt är alltså gjort på BRA ingredienser och det är inget fusk någonstans. De har en väldigt bred meny med allt ifrån matiga sallader till olika typer av pasta samt smoothies osv. Det fanns otroligt mycket att välja på så det var ett plus i kanten. Maten var otroligt god och smakerna var välkomponerade!!! Priset var väl lite högre än de mer "vanliga" restaurangerna, men det är ju sådant man får räkna med när det anses vara mer "clean" och nyttigt, tyvärr. Någonting som var lite tråkigt var att det tog sjukt lång tid att få maten, och då hade vi ändå inte beställt något sådär avancerat. När vi väl fått maten var väntetiden någonting som sinade iväg, då njöt vi bara av att det var så gott...

Ett skepp kommer lastat med en middag bestående av en halloumiburgare med soltorkade tomater, ruccolasallad, hot chili sauce och spicy potato wedges samt en flatbreadrätt med falafel, färska tomater, spenat och någon vitlökssås. ASGOTT!

Det var en väldigt mysig miljö där, de hade tänkvärda väggord, en hel del skyltar med fina budskap och det var rent och fräscht. Det är bland det första jag, och förmodligen majoriteten av alla andra(?!??!), lägger märke till innan jag bestämmer mig för att käka där haha. I vilket fall som helst så var det cozy, de spelade bra musik och personalen var trevliga och tillmötesgående. 

Lunchen delade vi återigen på, en stor acai bowl toppad med en sjukt god granola, torkad frukt, loads av banan och även kokos samt en focaccia med kyckling/kalkon. Alltså MUMS säger jag bara!!!

Eftersom att vi båda blev positivt överraskade första gången vi var där så gick vi tillbaka för en lunch också. Jag hade nämligen sett att de serverade acai bowls där och blev alldeles till mig haha, det var alltså ytterligare en anledning till att jag verkligen ville gå tillbaka. Jag är glad att vi gick dit och gjorde just en lunch där också, otroligt värt det då det var supergott. 

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229