Ökad dos

​Men en kroppsångest deluxe ökade jag min kvällsmedicin och gick och lade mig. Somnade relativt snabbt efter att ha känt mig hemsk och det ena med det tredje. Mami hade några ärenden på Stadium igår så vi åkte dit efter att vi varit inne på Birsta, där hittade jag faktiskt träningskläder. Mmh precis vad jag skulle ha, inte direkt. Köpte några av mina favvotights från nike, en sportbh och även någon tröja. Just där och då kändes det bättre att köpa något sånt.. allrahelst då det blev så fel inne på Birsta innan. På tala om shopping så spontanbeställde jag en klänning häromdagen (??).. Tbh vet jag inte riktigt varför utan det bara blev, jag beställde den utav bara farten. Aja vi får väl se hur den blir, det är ju bara att lämna tillbaka den annars. Väntar fortfarande på mitt fjärde paket som otroligt not inte har kommit än, tycker det är jättekonstigt men men. 

Jag och mami har precis gjort och klar och ska nu åka iväg en sväng, vi ska bland annat och handla, hämta lite grejer hos bapi och även åka ned på träningsanläggningen och hämta lite grejer inför cupen som startar nu imorgon. Idag efter lunch kommer mamis kompis så då planerar jag att försöka plugga lite och även försöka fixa lite med hårddisken jag köpte häromveckan. 

Igår satte jag mig och planerade den kommande veckan och försökte sammanställa allt som ska göras osv. Skolarbeten listades och det kändes lite skönare att få allt svart på vitt, trots att det är en del jag har att göra. Jag mailade min lärare angående medieuppgiften så jag sitter mest och väntar på svar från honom innan jag kan fortsätta med just den uppgiften. Resterande uppgifter ska jag försöka ta tag i nu hos Eva i veckan. Imorgon ska jag ju som bekant till sjukhuset och jag är jättenervös och orolig då jag inte känner att jag har någonting att gå på. Jag vet inte vilka signaler jag ska lyssna på och har ingen aning om vilken av rösterna som vägleder mig rätt osv osv. You name it... Allt känns bara konstigt så jag vill helst inte ens tänka på det just nu. 

I hopp om att få tankarna på andra banor, om än för en kortis, så drar jag och mami nu iväg en sväng. Solen skiner och det ser ut att bli en fin dag. Jag hoppas verkligen att det blir så!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229