Nds och ändrade planer

God kväll!! Precis som jag skrev i förmiddags så blev min morgon inte riktigt som jag planerat den, eller ja, jag hade ju egentligen inte planerat att göra någonting haha. Jag var ju på avdelningen på morgonen för vägning, den gick väl sisådär, jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men men. Jag får lägga i ytterligare en växel helt enkelt. Mami körde hem mig och jag käkade frukost och tog det lugnt framför Nyhetsmorgon, strax efter nio skrev Fansan och frågade om jag kunde hjälpa henne och laga lite mat då hon inte mådde vidare bra. Jag hade ju ingenting för mig, så jag försökte att klä på mig och borsta tänderna så snabbt jag bara kund, sedan drog jag till henne.

Väl där hade hon redan börjat laga maten, men avbrutit det då hon inte mådde bra. Jag återupptog matlagningen och fick instruktioner för vad hon vill ha, köttbullar och stuvade makaroner skulle det bli. Hon är jätteduktig på att laga mat, och jag är inte direkt någon vidare masterchef, så det var tur att hon redan börjat på stuvningen så att jag bara kunde fortsätta utan att behöva tänka själv haha. Jag lagade lite mat och plockade ur diskmaskinen, sedan serverade jag henne lite käk. Under tiden hon åt tog jag deras bil hem till pappsen en sväng.

Där hämtade jag några nds till henne eftersom att hon haft så svårt att äta, jag tänkte att det kanske kunde vara ett bra komplement, trots allt. Hur som helst så tog jag någon smak av varje så att hon kunde välja någon hon tyckte mer om haha. Jag vet inte riktigt hur det har gått för jag har inte hört någonting ifrån henne gällande det haha, men men. Jag käkade mitt mellis och tog bort lite disk, sedan sminkade jag mig en snabbis.

När jag var färdig och klockan var lite för mycket kramades vi hejdå och jag skyndade till bussen. Det var fint väder och jag blev hemskt varm, trots att det inte alls är långt från henne till busshållplatsen haha. Anyway, jag måste väl börja bygga lite kondis nu snart när jag får börja träna, det ser jag fram emot. Jag åkte in till stan och bytte sedan till bussen upp mot sjukis.

På andra bussen stötte jag även på en ur personalen, yeeee det kan väl vara det mest stela någonsin??? Det är det som är nackdelen med att bo i en liten stad, aja, what to do. När jag kom fram hoppade jag av vid entrén och kikade vad det var för meny på veckans luncher, sedan gick jag även till apoteket för att köpa mig ett läppsyl eller något, men de hade inte det jag ville ha så då fick det vara.

Jag traskade istället ned till avdelningen. Där mötte jag upp C, jag gick på toa en sväng och sedan gick vi upp till restaurangen. Vi käkade lunch och blev proppmätta bägge två, haha det var inte lite mat idag inte, fisken var typ lika stor som halva tallriken haha. Aja, det var gott i alla fall. Vi gick sedan ned till avdelningen igen, där snackade jag lite med en sköterska angående min smärta i bröstet, vi kom väl inte fram till något konkret utan hon tyckte bara att jag skulle kolla upp det asap. Hur som helst så gick jag tillbaka in på mitt rum och försökte se något avsnitt av någon serie, men det gick inge vidare. Jag var dödstrött haha. Vid tio över två hade jag fortfarande inte fått mellis, men jag orkade inte gå och säga till utan tänkte att de förmodligen skulle komma på det ändå. Vid tjugo över två fick jag min macka och min mjölk haha. Därefter sov jag en stund i massagestolen och sedan pratade jag med Sara på FaceTime ett bra tag, det var härligt, världens bästa cyber-sis är hon. Vi hade det trevligt innan maten och tiden bara flög förbi, vilket uppskattas på avdelningen eftersom att det inte finns någonting att göra. Helt plötsligt var det dags för middag och efter den väntade en kort vila innan jag fick gå.

I och med att Sverige spelade idag hade jag bett om att få gå tidigare, och det var inga problem, så vid tjugo i sex gick jag ut och väntade på mami i solen. Det var fortfarande varmt vilket var superskönt. Hon plockade upp mig och trampade gasen i botten och for hemöver. När vi kom hem skyndade vi oss in för att se på matchen... Jag blev så irriterad över att de spelade så dåligt haha, så jag orkade inte ens titta. Jag försökte, men i första halvlek somnade jag när det var ungefär en kvart kvar, då tog jag en liten powernap. I halvlek kom pappsen med lite grejer till mig inför morgondagen, så då piggnade jag på mig eftersom att jag fått sova en stund haha. Well, sedan fortsatte vi kika på matchen.

När den var slut var klockan strax innan åtta, så jag började göra i ordning kvällis som vi sedan käkade framför tvn. Nu på kvällskvisten har jag försökt fixa med mitt Ica-kort, men nu är jag färdig med det. Imorgon jobbar jag 10-13 så det är en otroligt kort dag, det blir skönt ändå. Farmor kommer och hämtar mig vi halv tio och sedan ska jag nog käka lunch med henne efter jobbet också, sedan kör hon nog hem mig eller något. Vi får se hur det blir, nu ska jag i alla fall gå på toa en snabbis, byta om och sedan ska jag lägga mig. Jag är sååååååå trött haha, hade hörs!

Gillar

Kommentarer

optimism
optimism,
Du är bara så grym och en riktig förebild för mig, ville bara säga det<3nouw.com/optimism
cjulias
cjulias,
Men gulle dig Hedda!!! ...för det är du va haha? 😊nouw.com/cjulias
F
F,
Brukar du äta en hel yollibox till kvällsfikat? Vilka smaker/smak tycker du är godast?🙈☺️
cjulias
cjulias,
Hmmm det beror helt på vad jag har till!!! Åhåå jag tycker verkligen om alla haha, men mina favoriter är nog choklad, kokos och mango. De andra är också SUPERGODA haha så det spelar egentligen ingen större roll vilken smak det är, alla funkar 😉nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229