Mysigare kväll

Blurry thursday evening

Hej kompisar!!!​ Idag har jag haft en riktig myskväll. Efter jobbet blev jag upphämtad av Mami då vi hade bokat att vi skulle på ett pass i Kvissleby. Jag ogillar egentligen gymmet, såvida jag inte går på pass då vill säga. Det jag varit med på en del gånger nu heter TRX fusion och är verkligen en helkroppsträning vilket jag tycker hemskt mycket om. Jag trivs i lokalerna, med instruktörerna och de övriga utövarna... och passets uppbyggnad då såklart. Jag är däremot på tok för odisciplinerad för att kunna gå till gymmet och göra någonting vettigt på egen hand, det går fetbort för min del. Någon måste vara den typen av människa också menar jag, hehe. I vilket fall som helst så svettades vi som grisar, men såhär i efterhand var det skönt.

På väg hem svängde vi inom stan för att hämta med oss middag hem, det blev liksom lättast så. Klockan var ändå strax efter halv nio då vi plockade upp maten, så att laga någonting var vi inte så sugna på. Varje vecka brukar jag se vad Ancan har för soppor, och tro det eller ej, men just idag hade de deras gröna ärtsoppa som både jag och Mami är riktiga fan av. Den är så god!!! Jag ringde och beställde och en stund senare hade vi varsin soppa med oss hem till ön. Vi hann sätta oss ned och påbörja middagen för att sedan få sällis av Fansan. Tanken var att vi skulle gå ut på en prommis, men det blev så pass sent att vi skippade den och bara satt och snackade istället. Mycket mysigt. Vi tog förvisso en kortare prommis senare, då hon skulle hem och jag skulle till pappsen. Det var himla kul att träffa henne igen med tanke på att det var ett bra tag sedan vi sågs. 

Sedan jag kom hem hit har jag gått igenom lite papper och sitter nu och fikar lite samtidigt som jag halvser en vlogg. Jag känner att huvudvärken börjar smyga sig på, så jag ska fika färdigt och krypa ned under täcket. Jag gjorde ju helg idag!! Förstår ni!!? Det känns superbra!! Sleep tight, puss & kram!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229