My Saturday

3rd of february

Vi började dagen med att köra bapi till tåget, kort därpå åkte vi till gymmet och tränade en sväng. Jag invigde en del av mina nya träningskläder och ungefär en och en halv timme senare var vi inne på Birsta då jag skulle testa ett par brallor. Därefter åkte vi in till stan igen, vi tog en sväng till universitetet då jag skulle hämta en bok på biblioteket. Det gick fort och var riktigt smidigt! En stund senare hämtade vi lunch på Ancan och åkte upp till farmor för att käka med henne. Vi hade det supermysigt! Jag käkade en kycklingsallad, den gamla hederliga favoriten hihi. Supergott! Som om det inte var nog med det gjorde farmor våfflor, jag är inget fan MEN jag åt även jag, och det var faktiskt gott... allrahelst med hemgjord drottningsylt. Den ni! Vi drack kaffe och jag värmde på bullar, livets vaniljbullar alltså. Fantastiskt!

Nu är vi på stan med mina kusiner då vi ska vara barnvakt till dem ikväll, för tillfället köper vi lite godsaker och hyr film. Nästa mission är middagsköp, så det ska jag försöka fokusera på nu haha, vi hörs!!!

Gillar

Kommentarer

beccisrecovery
beccisrecovery,
Men så mysig dag du verkar ha haft, ha en fin kväll nu! <3nouw.com/beccisrecovery
cjulias
cjulias,
Ja det har varit härligt!! Tack finis!nouw.com/cjulias
S
S,
hej, har precis startat en veckans blogg och var gärna med och delta. vinnaren visas för 100+ läsare, kram 😊 http://www.devote.se/sandraaboqvist/vill-du-bli-veckans-blogg-30959072#comments
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229