Morgonstund

Här ligger jag för tillfället och tar det lugnt i soffan, har ätit frukost och sett på gårdagens Paradise. Sov faktiskt rätt okej inatt vilket känns himla skönt. Tittade precis ut och såg att det snöar(!!!), blandade känslor då jag hellre har sommar, värme och sol. Men utan snön blir det ju ingen riktig jul för den delen, så det är väl okej att den ändå kommer så sent som den faktiskt gör. Det är lite harmonisk när det snöar sådär fint som det faktiskt råkar göra nu, jag är nöjd bara det inte blir snökaos.

Klassen ska på skolbio idag men jag skippar den och åker in på skolan till ett möte en stund istället. Därefter funderar jag på att catcha up med farmor och åka en sväng med henne idag igen. Jag köpte förresten garn igår, har tänkt sticka ett par tofflor till moster nu i jul. Jag fick ett par av en kompis då jag fyllde år och har väl i princip bott i dem sedan dess, de är med andra ord riktigt sköna. 

Hade tänkt kika på lite skolarbete nu och även göra mig iordning innan jag fixar lite lunch och blir upphämtad av bapi. Hoppas att ni alla får en fin och mysig dag i snöiga, men kalla, Sverige.

Gillar

Kommentarer

lovisabergquist
lovisabergquist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229