Morgonrysningar

Hallååååå!!! Imorse hade jag inte ställt klockan, jag var så trött igår när jag skulle gå och lägga mig så jag tänkte att jag behövde all sömn jag kunde få. Jag vaknade runt sju första gången, kollade på klockan och gjorde allt jag kunde för att somna om, jag hade dödens huvudvärk. Jag lyckades somna om i två timmar, så jag vaknade strax efter nio. Det var såå skönt att sova ut, när jag vaknade andra gången hade jag inte lika hemsk huvudvärk, MEN jag svettades som en gris och kände mig så himla himla ofräsch. Jag kände mig inte direkt pigg om man säger så... Jag klev upp och tog en Ipren innan jag hoppade in i duschen i ett försök att fräscha upp mig lite. Jag duschade en bra stund, höll på att svimma i duschen pga så snurrig, men som tur var klarade jag mig. När jag duschat färdigt hade värktabletten börjat verka så jag kände mig inte lika ofärdig som innan. Nyduschad gick jag upp och kokade kaffe samtidigt som jag gjorde i ordning frukost, den avnjöt jag ute i solen och det var SÅ SKÖNT.

Jag gjorde i ordning två glas med resorb, kände att kroppen kanske behövde en sån. Den andra sparade jag till farmor. När jag käkat klart gick jag in och bytte om, sedan väntade jag på att farmor skulle komma och hämta mig. Jag hann hämta posten och ta in soptunnan och den ena med det tredje. När hon kom fick hon sig ett glas resorb och sedan åkte vi. Jag skulle nämligen till frisören för att färga håret, wehooo. På väg in läste jag upp mitt personporträtt jag skrev om en av hennes bästa kompisar. Haha åh gullfarmor, hon blev så rörd och fick gåshud, haha synd att hon inte var min lärare. Hon bad mig skriva ned det där så att hon kunde läsa det fler gånger, hahaha hon är bäst. Hon hade även färgat håret igår och hon var så fin så, hon sa att hon kände sig fin och då blev jag såååå glad!!!

Nu är jag som sagt hos frissan och sitter med folie i hela huvudet!! Jag är såå nervös över resultatet, men det visar väl sig senare HAHA. Aja, när jag är färdig här ska jag springa över gatan för att lämna en bok till Eva på skolan, därefter ska jag luncha med pappen innan jag åker upp på avdelningen. Vi får se hur det går med allt och var vi bestämmer oss för att käka. Hade hörs!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229