Morgonmöte & bästa kommande veckan

Jag säger bara äntligen(!!!). Igår drog ett av årets finaste program igång, nämligen Musikhjälpen. Detta program har jag följt slaviskt sedan ett par år tillbaka, jag kan inte slita mig från att se på det här fina initiativet. Jag behöver inte skriva mer om detta, det är faktiskt inte så många ord som kan beskriva hur bra det här är. Denna veckan är alltså något jag längtar till varje år, och precis som jag skrev tidigare, ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!

Imorse hade jag ett tidigt möte på sjukhuset, blandade känslor om man säger så. Jag har fått en ny behandlare nu, då min tidigare och jag inte riktigt passade varandra. Det är sjävklart jobbigt att börja om på en ny kula, men förvisso ändå bättre än att släpas i samma spår utan att få något bra ur det.

Nog om detta. Nu sitter jag alltså framför MH med en varm kopp kaffe, jag börjar inte skolan förrän efter lunch idag vilken var välbehövligt en dag som denna. Då jag råkar tillhöra de som växt upp med en paketkalender är den fortfarande kvar(inget mig emot hihi), vilket resulterade i att jag nu har lite paket att öppna då jag kom till Bapi. Jag ska även slå in lite paket nu när jag har tid, samt beställa lite julklappar från bland annat Hollister. Jag ska alltså, med andra ord, försöka få en del gjort nu innan jag börjar så vi får se hur det går med det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229