Meet Leo

Att lägga sig i en nybäddad säng i ett nyvädrat rum måste ju vara ett av de allra bästa sätten att avsluta dagen på. Top notch om man dessutom är nyduschad. Lucky me att det faktiskt råkade vara precis så för mig igår kväll! Eller ja, nyvädrat rum kunde jag ju bara drömma om eftersom att jag inte får öppna fönstren, men det andra lyckades jag pricka in rätt bra. Så härligt att vakna upp och känna den där fräscha känslan, yaaaas me like!!

​This is Leo friends, min mate som hängt med mig några år nu. Jag vet inte hur många länder han varit med i, hur många cuper han legat där i min säng eller hur många nätter han varit den jag hållit så hårt om medan jag varit ledsen. Det spelar ingen roll om jag är 10 eller 19, när jag är ensam är jag otroligt glad att jag har honom, så självklart är han med mig här!

Gillar

Kommentarer

alvaalarssoon
alvaalarssoon,
Alltid mysig och härligt med en nybadad säng! ❤nouw.com/alvaalarssoon
lifeofkile
lifeofkile,
Seriöst, jag har ett precis likadant gosedjur som också heter Leo och han var mitt älsklings gosedjur när jag var yngre, åhhh. Mina föräldrar "mobbade" mig alltid för jag sov med honom tills jag var rätt gammal haha så en dag slutade jag bara sådär. Men så kul att du har en likadan! Hoppas han kan ge dig lite styrka <3nouw.com/lifeofkile
cjulias
cjulias,
Hihi men åh vad kul!! Han har varit med mig ett bra tag faktiskt 🙈nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229