Mangia mangia

Jag har ju som sagt fått frågan om jag kunde tipsa om några bra matställen på Ibiza, vilket jag tycker är superkul... Jag har faktiskt några favoriter så jag hade tänkt göra några inlägg kring detta. Vi får se hur det blir haha men här kommer i alla fall det första lilla tipset från mig:

Mangia Mangia är ett italienskt litet hak som ligger i Ibiza town, de har endast uteservering då själva köket är det enda som "är i byggnaden". Det är väldigt litet så med tanke på storleken skulle jag bara kalla det ett café, men tänker man på vad de har på menyn så klassas det nog som en restaurang trots allt. I vilket fall som helst så hade de en tapasliknande meny med lite spanska specialitéer, men även färskpressade juicer, smoothies och bowls, så sortimentet gällande olika typer av mat var rätt brett även om det inte fanns supermånga olika alternativ i varje "kategori". De hade såklart även ett x antal olika mackor, sallader osv. lite allt möjligt som är standarden på liknande ställen. Luddigt haha men aja... Det var mycket folk där, en del som bara stannade en snabbis för en kaffe, en del som grabbade en smoothie on the go och sedan sådana som vi, "matgäster" så att säga. Det var inga annorlunda priser mot för hur det var på andra ställen, ett medelmåttigt ställe med andra ord. Personalen var trevliga och det var ett stort plus att man kunde se att de gjorde allt från scratch, ett mysigt ställe helt enkelt.

Vi beställde fyra rätter som vi basically delade på, en omelett (snarare en spansk tortilla), patatas bravas, färska och varma bröd och en acai bowl proppad med banan, granola och honung. Det var verkligen jättegott!

Gillar

Kommentarer

Anna
Anna,
Hur "fördelar" du kalorier på en dag, och ungefär hur många äter du/dag? Jag menar en pint innehåller ju mycket, men du äter ju en ofta och är fortfarande smal?! Anorexin säger att jag ska bli tjock av det! Hur ska jag tänka? Kram!❤️
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229