Lördag hela dagen

Blå himmel och glad i själen

Hej på er!! Dessa bilder är ifrån igår, men de skulle lika gärna kunna vara tagna idag. Himlen är precis lika blå, solen skiner och det gör även jag. Precis som jag skrev igår så var jag ju så himla himla glad, och det var så härligt!!! Jobbet rullade på och jag hann med en del grejer jag ville göra, efter att ha köpt med mig ett paket glass åkte jag hem för att käka och fira Mami. Moster, morbror & kusinerna var här, tillsammans med farmor och Peder. Jag åt gott, fikade och umgicks en stund, när alla hade åkt hjälpte jag Mami att städa undan lite och sen åkte jag till Emil för att sova där.

Imorse åkte jag hem strax innan åtta då han började jobba då, väl hemma käkade jag frukost i lugn och ro innan Mami klev upp. Vid halv tio packade vi ihop oss och åkte till Moove för att köra ett pass där. Jag har ju kort på Sports och har kört där nu på slutet, men jag har en favoritinstruktör som kör ett pass jag tycker om och idag lyckades jag pricka in att jobba stängning. De senaste veckorna har jag öppnat eller jobbat 11-19 när hon haft de passen, men idag var dagen kommen!!! Passet gick okej, men jag har ju min andning som spökar, så det suger.

Nu har jag och Mami just käkat lunch ute i blåsten, herregud vad det tar i. Jag hade sett fram emot en lunch i solen, men nae idag vann blåsten alltså, too bad. Maten kallnade och min macka blåste iväg, heja heja! Vi gick in lika snabbt som vi kom ut och sitter nu med varsin kaffe i soffan. Solen skiner in genom fönstret, så nog får vi vår lilla dos ändå. Jag börjar jobba klockan tre och har en del att stå i innan dess, jag åker ju på onsdag och måste packa oså. Emil och family åker redan imorgon, och de ska ta med en del av mina grejer så jag måste fixa lite. Det ska bli himla roligt!!! Ha en fin lördag kompisar!!! Puss & kram!!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229