Kärt återseende

I förmiddags fick jag en hel del gjort på talet hos Eva, till en början fastnade jag dock och satt mest och funderade på allt annat än just det. Därefter fick jag fingrarna ur asset och tog tag i det. Jag påbörjade ett fjärde utkast som jag ska skicka till henne nu under de kommande dagarna. Det känns skönt att få någonting gjort, allrahelst då jag vet att jag har en hög med andra uppgifter jag behöver göra, samt en hel del kommande uppgifter. Jag har ju heller inte börjat skriva mitt gymnasiearbete än, vilket inte är det allra bästa, men jag får lägga i en lite högre växel och försöka bocka av allt asap.

Lektionen efter lunch bestod helt och hållet av bildredigering. Därefter knatade jag ned på stan för att träffa Amanda över en kaffe på Espresso House. Hon har varit hemma nu över jul och åker imorgon tillbaka till USA, så vi passade på att ses nu när hon väl är hemma. Det var himla trevligt och vi pratade verkligen om allt mellan himmel och jord, otroligt välbehövligt. Vi satt nog där i lite mer än två timmar och bara plöjde igenom det ena och det andra.

Hon körde hem mig och vi kramades hejdå, nästa gång vi ses är på min student, shit vad jag känner mig tudelad då jag säger det. Hmm.. I vilket fall som helst fortsatte jag med talet en stund när jag kom hem, när Mami kom gjorde vi lite fika och sedan drog vi på lagets träning. Svinigt kallt var det därinne, jag hade både underställ, mjukiskläder och ytterkläder på mig men frös ändå ända in i märgen. Bokstavligt. Jag hade till och med värmesulorna plus tjocksockar men var isig om tårna när jag kom hem igen. Vi kom hem strax efter åtta och började då fixa middag, en del av mitt kvällis åt jag på väg till träningen... det fick bli lösningen idag, det fungerade faktiskt helt okej.

Vi kikade på slutet av Sveriges mästerkock och har nu dukat undan middagen och tittar på Renées brygga. Jag gillar sånna program, de är så himla mysiga.

Precis som igår blir det en tidig kväll även idag, vill verkligen få en hel natts sömn, känner att jag behöver det. Imorgon ska jag träffa Jenny innan första lektionen, just nu känns det välbehövligt. Hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229