Jag är gladare nu?

Det var isigt och mörkt ute när jag begav mig till skolan imorse, tror att termometern visade strax över -13 grader. Jag vill ha vår!! Ge mig värme!! Jag hatar vintern och allt därtill, det är inge kul! Jag fick i alla fall hoppa in i en varm bil istället för att behöva gå en kall prommis till bussen, alltid något? Oj, jag är absolut inte så positiv som jag lät, men men, det spelar ingen roll.

Väl framme i skolan träffade jag som sagt Jenny, det var jobbigt idag, jag känner mig så tudelad och vet varken ut eller in. Jag har så svårt att veta vad som är sant och vad som bara är påhitt, vad som är tankar och vad som faktiskt stämmer. Idag känner jag mig vilsen. Jag kände det redan när jag vaknade, det var en sån dag det skulle bli idag. Jag försöker att vända och vrida på både det ena och det andra, men dagar som dessa är det omöjligt och bidrar bara till att det till och med blir ännu mer rörigt. Inte nog med att det var rörigt på morgonen, det skulle bli värre...

"Du är gladare nu Celina"

Jaså, det säger du...?? Detta satte ett ordentligt spratt på mina tankar kan jag lova, jag visste inte hur jag skulle reagera? Jag har haft den värsta veckan någonsin, jag har aldrig varit såhär ledsen eller psykiskt svag som jag varit nu senaste dagarna. men utåt sett lyckas jag alltså med det jag gör? Jag lyckas alltså hålla den där masken uppe. Well, grattis!!.. antar jag? Eller? Jag vet inte hur jag ska ta det min medielärare sa till mig imorse, det hela gjorde mig bara ännu mer vilsen och jag känner mig bara ännu mer lost. Jag blir inte klok på mig själv. Vad är det som händer? Vilken jävla värld lever jag egentligen i? Jag har inte sovit en hel natt i streck på ungefär en och en halv vecka. Under samma period har det heller aldrig lyckats gå en dag utan att jag gråtit. Men ​jag ser ju gladare ut nu​? :-)

Hur som helst, väl hemma över lunchen fastnade jag i nya Buffé, älskar verkligen att sitta och bläddra i liknande tidningar, det står jättemycket intressant i dessa. Bapi läste någon resetidning och vi satt mest och småsnackade om resor lite allmänt. Vi är båda sugna att åka iväg någonting och han är väl mest inne på en kryssning i Västindien. Jag skulle inte alls tacka nej till det, men det krävs ju en del för att det ska kunna fungera, i alla fall just nu. Tyvärr. Mamsen är också otroligt ressugen, men hon är mer inne på Dubai eller liknande, det skulle jag heller inte säga nej till. Nu i vår hade det däremot varit himla mysigt att bara åka på någon liten kort weekend här i Europa, Amsterdam ska ju vara jättefint precis på våren, och Nederländerna har jag ju aldrig varit i vilket skulle passa perfekt. Vi får se hur allt artar sig, det blir nog en och annan resa i år i alla fall, det ser jag fram emot!

I vilket fall så satt jag och kikade efter någon spännande maträtt, jag hade ingen aning om vad vi skulle käka till middag ikväll så det var ett av mina missions under eftermiddagen.

Jag åkte tillbaka in till stan efter lunch och hade psykologi, vi körde lite smålekar och "get to know eachother" stuffs så det var rätt slappt vilket var skönt. Det var ju trots allt sista lektionen, och fredag på det. Vi fick till och med sluta lite tidigare. Bapi hämtade mig och vi for en snabbis förbi Birsta så att jag skulle kunna hämta klänningen från Gina. Det tog inte alls många minuter och vi for hemöver efter det. Stannade på Statoil då mitt paket från Cocopanda äntligen kommit (!!!), så jag hämtade ut det och for förbi mami en sväng för att hämta mina grejer. Paketets innehåll kommer såklart upp här inom kort!!.. Sover som sagt hos bapi ikväll så jag hade en del saker att ta med mig. Därefter körde han hem mig innan han for tillbaka till jobbet. Jag packade upp paketen och testade klänningen, haha usch och fy säger jag bara, den var hemsk. Passformen var brutal och den bara hängde, sämsta betyget fick den i alla fall. Tur nog är det ju bara att lämna tillbaka den, så vi får se om jag har orken till det nu i helgen. Har ingen vidare lust att åka in på Birsta och trängas med halva staden så vi får se hur det blir med den saken.

Jag satt på sängen med datorn och kikade runt på lite bloggar och på en del kläder oså. Timmarna gick och det mörknade sakta men säkert ute, när bapi kom hem var det svart ute. Vi for en sväng på affären och handlade lite smått och gott, därefter lade jag mig på soffan en stund och somnade. Kort och gott. Jag sov i ungefär en och en halv timme innan det var dags för middag. Ikväll blev det en typ av tacotallrik med det ena och det andra. Det finns ingen dag man inte kan äta tacos på. Jag hade lätt kunnat leva på det, utan tvekan! 

Nu har vi slagit oss ned i soffan och sitter och kikar på Skavlan varvat med Sverige-Ryssland. Ännu en lugn kväll, otroligt skönt. Jag har inga direkta planer för morgondagen, funderar på att kanske bjuda hem farmor på middag om jag hittar något najs recept eller så, annars hänger jag väl bara med farsgubben. Är rätt slut i huvudet idag så det ska bli skönt att gå och lägga sig om ett tag, vi får se hur länge jag orkar vara vaken.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229