Inte långt kvar

Den som väntar på något gott...

Hej på er!!! Igår och idag har jag klarat mig tack vare någon sparad energi från tidigare, dagarna har gått i ett och jag har haft så mycket i huvudet. Igår var jag stressens morsa på jobbet, det kom konfektion i mängder och jag ville bara sortera allt rätt med en gång. Jag jobbade 7-16 och när klockan slog 16 trodde jag att ögonen skulle ploppa ut. Huvudet sprängde som aldrig förr och jag var helt uttömd på energi. Trots detta blev dagen väldigt effektiv och jag hann med bra mycket på jobbet. Väl hemma käkade jag massa mellis då magen skrek, därefter slocknade jag på soffan och tog mig en välförtjänt powernap. Under kvällen packade jag, käkade middag med Mami och fixade lingonbiskvier. Smörkrämen skar sig dock, vilket jag inte är asglad över, men what to do.

Imorse ringde klockan 04.30 men jag snoozade till 04.50 innan jag tog mig i kragen. Efter att ha gjort mig i ordning och käkat frukost styrde vi kosan mot bunkern. Idag jobbade jag 6-16 och det har varit en dag i rätt högt tempo idag också. Jag och David inventerade imorse, sen fixade vi lite gavlar innan jag hade mitt MAP-samtal. Efter det var det lunchdags, tacksamt för magisen. Sen gick de sista timmarna i ett, och jag tvingades fördela ut lite av mina arbetsuppgifter för att få det gjort. Tiden var knapp men jag är så tacksam över att jag fick bra hjälp. Idag var ju mitt sista pass på typ en och en halv vecka. Jag jobbar inte förrän nästa helg igen. De sista dagarna av denna vecka spenderar jag i Åre och nästa vecka är jag borta mån-fre. Det är tight nu, men jag tror att det blir roligt!!! Efter att jag jobbat min helg så går jag på praktik, och då jobbar jag bara mina helger på Ica. Lite småsorgligt faktiskt, jag trivs så bra i gänget och vi har ju vår lilla Special-familj, den värdesätter jag väldigt mycket.

Nu sitter jag i alla fall på tåget, jag har åkt i lite mer än två timmar och det är en och en halv kvar. Den som väntar på något gott... Jag längtar hemskt mycket efter Emil, så det ska bli hur mysigt som helst att äntligen få vara tillsammans igen. Och family!!!! De är fantastiska allihopa!!! Nu tänkte jag slå på dagens avsnitt av Sveriges mästerkock och fördriva tiden på så sätt en stund. Nästa inlägg publiceras förmodligen från Tegefjäll och Åre, det ser jag fram emot!! Puss & kram, ta hand om er!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229