Helt färdig

God kväll!! Efter att jag käkat frukost imorse gjorde jag mig i ordning, därefter styrde jag kosan mot Birsta. Jag gick in på jobbet och mötte upp en av cheferna och så fick jag en liten tour runt i byggnaden, superroligt. Jag fick skriva lite papper oså, sedan fick jag kläder och därefter fortsatte turen ut i butiken och till slut var jag utlotsad. Jag ser verkligen fram emot att börja jobba, det ska bli spännande att slippa gå i skolan. Förhoppningsvis kommer jag trivas så det ska bli kul, idag fick jag btw en kallelse till en arbetsintervju, jag har inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra, men det lutar åt att jag går dit oavsett.

När vi var färdiga med turen tog jag mina kläder på armen och gick ut till bilen. Jag tackade mig själv i efterhand att jag åkt dit i god tid då det tog betydligt längre tid än jag trott, men det var med en god marginal jag rullade in på parkeringen på sjukhuset. Vid halv tolv kom jag dit så jag tog god tid på mig att lösa parkering och allt det där. Jag hann till och med gå på toa innan jag och S gick upp till hotellet för lunch.

Då jag åkte hemöver imorse svängde jag förbi huvudentrén, lånade en handikapp-parkering och sprang in och fotade matsedeln för veckan. Jag tycker inte alls om att inte veta vad jag, i detta fall, har att välja på. Det har väl med kontrollen att göra antar jag, men så är det. Jag äter ju i alla fall haha.. Well, när vi käkat klart satte vi oss som vanligt och tog det lugnt en stund, jag skippade däremot kaffet idag, min mage är inte riktigt med på noterna så...

När vi gick tillbaka var det rätt kallt, S hade klätt sig i kjol och tights men det var väl för bra för att vara sant. Hon frös nog... I vilket fall som helst så gjorde jag som vanligt, gick en sväng på toa innan jag plockade med mig datorn, lämnade in min dosett och sedan gick jag in i samtalsrummet och försökte plugga lite. Jag snackade både med Eva, Jenny och medieläraren, så jag hann med en hel del samtal där. Anyway, jag satt där och försökte få ordning på mitt personporträtt, men jag kan inte påstå att det gick vidare bra. Jenny hörde av sig och frågade hur det gick, när hon fått mitt svar hade hon till slut kopplat in Eva i det hela också, herregud, vad skulle jag göra utan dom??? Jag vill inte ens tänka på hur det hade varit om jag inte hade haft dom två...

Well, när S kom in med mellis så satt jag fortfarande och försökte få ur mig något vettigt, jag vet inte riktigt hur jag vill påstå att det gick. Hur som helst så råkade jag slänga ett getöga i min kalender och såg att jag hade tid hos psykologen klockan tre. När jag såg det var klockan typ kvart över två, så det var bara till att packa ihop alla grejer, gå och lämna allt i rummet och knata iväg till bilen. Sagt och gjort, jag tog en sväng till Alnö och hann åka hem och gå på toa innan jag åkte till vårdis. Samtalet gick okej antar jag, jag vet inte riktigt själv haha. Jag kände mig inte alls laddad för att åka dit, jag hade knappt förberett mig så det var rätt spontant. Men men, det gick ju det också. När jag var färdig där hoppade jag in i bilen och åkte tillbaka till avdelningen för middag. Yeeeyyyy!!

Efter vilan, strax innan sex, lämnade jag avdelningen för dagen och åkte och hämtade pappsen på jobbet. Det var rätt okej väder, inte strålande sol men det regnade heller inte, vilket jag är tacksam för. Jag hämtade som sagt i alla fall honom, vi åkte hemöver och stannade en sväng på Ica. Jag sprang in och köpte lite kvarg och hårt bröd till morgondagens frukost, mums!!! Sedan åkte vi hem.

Under kvällen tittade kvällssolen fram och det var så fint, jag älskar solen haha. Nej men jag blir som sagt så mycket gladare när den skiner. Vi satt och snackade en stund, läste lite tidningar osv, sedan gick jag in till mig och fortsatte med personporträttet. Det slog mig när jag väl satt och jobbade med det, det är min allra sista uppgift i skolan. Jag kan inte förstå det, det är omöjligt. Samtidigt som jag inte förstår det är jag så himla glad och lättad över att ALLT är klart, det är sjukt.

Jag tog en paus i plugget och gjorde i ordning en stor skål yollibox toppad med jordgubbar, persika, russin och kokos flakes. Jag käkade även ett och ett annat knäcke och drack en kopp mangote. Mumma. Till en början såg jag och pappsen Sveriges match, men den var så himla tråkig så vi bytte och såg Biggest Loser istället, där hände det ju i alla fall någonting haha. Hur som helst så återupptog jag plugget runt tio och skickade det till Eva, väntade på att hon skulle svara och lämna sin sista åsikt innan jag skickar det till Ulf.

Nu sitter jag här i sängen, jag har precis satt punkt på mitt arbete samt namngivit det. Detta har jag nu gjort för allra sista gången, och precis som jag tidigare skrev kan jag inte förstå att det är sant. JAG ÄR KLAR MED SKOLAN!!! Jag trodde aldrig att jag skulle klara det utan att behöva gå om ett fjärde år, jag trodde aldrig att jag skulle klara det utan att få ett streck i någon kurs eller så. Nu är det äntligen över, och god damn it vad det ska firas här framöver. ÄNTLIGEN!!!!

Jag har mailat fram och tillbaka med Eva nu på kvällskvisten och har även skickat in den slutliga uppgiften till Ulf. Nu kan jag rensa bland alla skolsaker på min kära MacBook. Den har hållit i mer än tre år, trots alla mina utbrott på den. Den må vara full och otroligt seg, men den lever, och det är nog näst intill mer än vad jag gör efter alla år i skolan. Nä nu ska jag inte klaga, det är okej att klaga på skolan när man väl går, men nu när jag är klar har jag ju ingenting speciellt att gnälla på. Jag är bara så lycklig över att slippa börja igen där i augusti någon gång, jag är så glad över att slippa stressen och pressen, och glad över att slippa få hemska flashbacks när jag går genom korridorerna eller befinner mig på speciella ställen runt om i skolan. DET är ovärdeligt.

Imorgon ska jag förhoppningsvis in till Jenny och träffa henne strax efter åtta, vi får se hur det blir med det, men det visar ju sig. Jag lär ju gå upp typ halv åtta och göra mig i ordning för att sedan fixa frukosten, mackan tar jag förmodligen med mig i bilen hehe, det beror på när pappsen kommer hem och hämtar mig, men det visar sig imorgon. 

Nu ska jag krypa ned under täcket och försöka få mig en skön sömn, jag har en hemsk huvudvärk i och med att jag suttit vid datorn hur mycket som helst under dagen, plus att jag inte haft mina glajjor, bra jobbat. Jag vet att jag får skylla mig själv haha. Jag har i alla fall hittat en tjej som kan göra mina naglar nu innan studenten och när jag fick höra det hoppade jag högt kan jag lova. Jag MÅSTE fixa dom haha, de ser hemska ut. Så någon gång i början av nästa vecka ska jag fixa det, studentveckan WEHO! På torsdag ska jag färga håret, sjukaste haha, förstår inte vad jag gett mig in på men det visar väl sig. Aja, hade hörs!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229