Glasskväll med min favorit

Hej mitt i natten! Jag har inte speciellt mycket bilder från dagen, trots att jag tycker att det hänt en hel del. Imorse vaknade jag redan vid fem, på grund av drömmar, såklart. Vi hade någon hantverkarkille här vid sju och då låg jag fortfarande kvar i sängen. Bapi kokade kaffe så doften av nybryggt spred sig in till mitt rum, när jag tagit mig upp hade han kokat ägg till mig, så allt var färdigt. Klockan hade förvisso slagit 8.45 innan jag tog mig upp, men då hade jag hunnit med ett jättebra samtal med Anna under tiden jag låg under täcket. När jag klev upp gjorde jag i ordning en god frukost som jag åt i lugn och ro, det var himla härligt. Solen sken och jag kände mig relativt pigg trots att jag sovit så dåligt.

Framåt lunch hade jag och mami skaffat oss planer och till slut var vi på väg in till stan för att hämta med oss lunch från Ancan, därifrån åkte vi hem till farmor och käkade med Evis. Vi satt ute på balkongen och det kändes som en riktig sommardag, underbart! Tanken var att vi skulle ta en prommis efter lunch, men istället gick timmarna, vi drack kaffe och åt bullar och till slut var det dags för mami att bege sig. Jag och Eva tog istället en härlig promenad, och när vi kom tillbaka till farmor smög sig sjukaste huvudvärken på. Om jag själv får gissa skulle jag säga en akut migrän, det gjorde så fruktansvärt ont. Bapi fick köra hem mig, och jag var helt borta. Väl hemma lade jag mig raklång på soffan, behöll solbrillorna på och bara var. Helst av allt hade jag velat försvinna, huvudvärken var inte nådig.

Två timmar senare väckte bapi mig, klockan var nästan åtta och jag kände mig, tack och lov, lite bättre. Jag käkade middag och sedan hämtade S upp mig, vi åkte en sväng runt södra, lyssnade på bra musik och bara snackade. Det kändes bra och vi hade en del att catcha up. Vi åkte ned till hamnen en sväng, hängde lite där och sedan körde han hem mig. Sedan dess har jag tittat på Idol och ätit glass med Sara över FaceTime, i flera timmar "umgicks" vi. Som jag älskar den funktionen, och som jag älskar henne. Min andra halva. Nu sitter jag fortfarande och kikar på Idol, trots att jag lovade henne att inte lägga mig alltför sent så sitter jag här, snart två på natten. Jag tror jag försöker mig på en tidig kväll imorgon, we'll see. Sleep tight, kramis!

Gillar

Kommentarer

Linda
Linda,
Men gottis 😃lindaviktoria.se
cjulias
cjulias,
Jaaa verkligen!! 😊nouw.com/cjulias
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229